tisdag 15 september 2009

Asylsökande bedragare kan ostraffat svindla myndigheter och kreditinstitutioner. är vi korkade?



Läs FriaNyheter.wordpress.com varje dag för fler exklusiva sensationella nyheter.

Fria Nyheter skriver ocensurerat om allvarliga nyheter av kritisk vikt for Sveriges framtid. De stora tidningarna vägrar ta in den typen av nyheter som Fria Nyheter skriver och de censurerar alla nyheter som har den minsta kritik mot massinvandirngen eller dess negativa konsekvenser.

Det har gjort att det svenska folket är oinformerad om hur allvarlig situationen har växt sig i Sverige. Vi har över 150 farliga ghetton fyllda med farliga asylsökande som aldrig identifierats, de har oerhört hög brottslighet, de lever på vår välfärd och kan aldrig anpassas eller integreras. Dessa ghetton ökar i storlek och fler bildas eftersom massinvandringen fortsätter.

Sverige ligger nu 2:a, vi har nästan världrsrekord i våldtäkter, europarekord i rån, misshandel och många andra grova brott. Allt beror på den gigantiska okontrollerade massinvandringen som ingen svensk vill ha. Orsaken politiker och journalister vill ha den är okänd, eftersom varken politiker eller journalister någonsin klart uttalat sig om varfor de vill ha den. De försöker istället undvika debatt om frågan. Varje gång någon ställer en fråga till dem så skriker de "rasist" och springer och gömmer sig. Så lågt har den politiska debatten sjunkit i Sverige. Det finns ingen debatt om massinvandringen av miljontals oidentifierade, araber, afrikaner, muslimer and andra.

Fria Nyheter är en av de mest besokta svenska bloggarna, ligger ofta nummer 1-2 på den bloggtopplistan under politik.
Läs följande bloggar som är bland de mest lästa politiska bloggarna i Sverige.

De har två saker gemensamt.

1. De skriver om hur verkligheten ser ut i Sverige vilket inte reflekteras i de stora media. De skriver ärligt om massvåldet, invandrarvåldet och de negativa konsekvenserna av den okontrollerade massinvandringen. De talar om vilka som ligger bakom det mesta av massvåldet, de ljuger inte. Tidningarna antyder att svenskar ligger bakom nästan all grov våldsbrotttslighet. Det är inte sant, invandrarna ligger bakom det mesta.

2. De flesta av bloggarna har stoppas av tidningarnas politiska kommissarier, de är förbjudna att länkas till de stora tidningarnas artiklar via Twingly. De stora media vill inte spida de sanningar om hur Sverige ser ut och tidningarna bedriver därmed censur mot den information som skrivs i bloggarna. Tidningarna länkar bara till banala ickepolitiska bloggar eller vänsterbloggar som håller med tidningarnas politiska agenda.

Därför är det viktigt att sprida information om hur Sverige verkligen ser ut. Läs bloggarna och sluta köpa de stora tidningarna. De ljuger och censurerar, hjälp inte tidningarna, betala inte för deras lögner. Läs gratisversionen online, men lita inte på dem. Analysera kritiskt vad som skrivs och gå till bloggare och jämför sanningen, skillnaden är skrämmande. Fakta och viktig information får ni hos bloggarna, statligt kontrollerad media undanhåller avsiktigt nästan all viktig information så det oundvikliga folkupproret skjuts på framtiden.




http://politisktinkorrekt.wordpress.com/
http://frianyheter.wordpress.com/
http://natverkmotpk.blogspot.com/
http://imittsverige.blogspot.com/
http://thoralfalfsson.webblogg.se/
http://robsten.blogspot.com/
http://everykindapeople.blogspot.com/
http://www.rakryggad.blogspot.com/
http://jihadimalmo.blogspot.com/
http://www.klaric.se/
http://antiism.wordpress.com/
http://affes.wordpress.com/
http://www.rebell.dk/
http://tankesmedjanfeminix.blogspot.com/
http://www.svenskmedia.blogspot.com/
http://www.ansiktsburk.blogspot.com/