onsdag 22 februari 2012

Medias hemliga valv öppnas, fakta som media vill dölja avslöjas av Avpixlat.info

Video:Medias hemliga kassavalv öppnas. Massor med nyheter och fakta som media och deras kamrater politikerna försöker dölja avslöjas i fri media. Dessa nyheter och sanningar har varit hemliga eftersom de är pinsamma nyheter för politikerna, de avslöjar hur katastrofalt poltikerna misslyckats.

Fri media som t.ex. hemsidan http://avpixlat.info/ kan nu avslöja de sanningar som stora media försökt dölja.

Politiker och media får skämmas eftersom de avslöjas som farliga hycklare och antidemokrater för att de dels tiger om viktiga fakta och dels smutskaster alla som vill ha fram sanningen.

Nyheterna som fri media nu kan avslöja ger oss en helt annan bild av Sverige jämfört med den bild som politiker och stora media försöker förmedla.
Media och poltiker har i alla år försökt lura väljarna att tro att att vi är bättre än alla andra länder pga den den poltik som förts.

Sanning är att vi har Europas högsta brottslighet, arabisk-afrikanska kriminella ghetton i hundtals städer och orter, dyrast flyktingpolitik i världen, en havererad kriminalpolitik och raserad ekonomi.

Sanningen börja komma fram enbart med hjälp av fri media. Fri media är det största hotet mot partierna och media. Avpixlat växer med stormsteg och är nu större än Sydsvendkan.

Politikerna sade att vi har råd med massinvandring av några miljoner flyktingar som lever på bidrag. De sade alltid att "vi har råd",men nu försöker politikerna stjäla 10 år av pensionspengar och ta bort rätten till pension tills vi är 75 år. De vill att vi betalar in skatter i ytterligare 10 år så deras massinvandring kan finansieras några år till.

Ursprungsartikel
Källa: Whathitthefan YouTube Channel