tisdag 14 september 2010

Gör som Vänstern hyr in en strippa

VALET 2010 Vänsterpartiet hade i söndags kväll tillsammans med ABF och Gula villan en ‘söndagscabaré’ i Järna i Södertälje där budskapet var "Rocka röven av högern".

Underhållningen syftade till att likna en burlesk cabaré, ungefär vad hela vänsterrörelsen består av annars. Som en del av underhållningen hade man hyrt in Miss Cookie. Fröken klev in på scenen och lät överdelen falla, där hon hade satt klistermärken över bröstvårtorna med Vänsterpartiets logotyp.

Vänsterpartisten Erik Karlsson och hans tre kompisa förfasar sig över tilltaget och beskriver det som ”smaklöst”. Och menar att det ”en öppen tillställning för allmänheten med barnfamiljer. Det hade kanske varit skillnad om det var en intern fest”.

En som däremot slickade sig om munnen var Vänsterpartiets kommunalråd Staffan Norberg. Han har svårt att förstå kritiken.

– Då har man missat vad ironi är för något och man har inte förstått vad burlesk cabaré är. Visst hon klädde av sig, men det slutade ju inte med att alla kläder föll. Jag tycker inte det var särskilt naket, säger Staffan Norberg men bekräftar att hon bara hade klistermärken över bröstvårtorna även om hon var klädd nertill.

LT
Aftonbladet

PrintFriendly Share/Bookmark




Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt