lördag 25 september 2010

Judisk ordförande kallar Sverigedemokraterna nynazister

IDIOTI Lena Posner-Körösi, ordförande för Judiska församlingen i Stockholm och ordförande i Judiska centralrådet, går i den israeliska tidningen Haaretz till angrepp mot Sverigedemokraterna och kallar dem för ”nynazister”. I artikeln säger hon att ”det inte kommer att dröja länge innan SD visar sin sanna, antisemitiska natur”. Sverigedemokraterna är det enda svenska riksdagsparti som öppet och oförbehållsamt stöder Israels rätt att existera som ett eget land och judars rätt att kunna leva i det svenska samhället utan att trakasseras och förföljas av den alltmer växande muslimska befolkningen och dess våldsvänsteranhängare.

I artikeln säger Posner-Körösi:

Det här är ett nynazistiskt parti, artikulerade, belevade men mycket farliga. Vi vet var dessa människor kommer ifrån. Detta är nazistsympatisörer som under sina kavajer fortfarande bär de bruna skjortorna.

I artikeln beskrivs SD felaktigt som ett ”högerextremt” parti, men man är också noga med att påpeka faktumet att SD inte på något sätt har någon antisemitisk agenda, tvärtom har man två judiska medlemmar bland sina toppolitiker och är också, som sägs ovan, tydliga i sin support för Israel.

Trots detta låter man Lena Posner-Körösi göra sig till talesman för den cirka 20 000 personer stora judiska befolkningen i Sverige då hon hävdar att 99 procent av dessa anser att Sverigedemokraternas riksdagsinträde var en ”förkrossande” händelse. Men enligt Haaretz så är Posner-Körösis försök att föra alla judars talan felaktig.

Man nämner att av de 79 hatattacker mot judar som rapporterades under 2009 (mer än dubbelt så många som under föregående år) så kunde fler än hälften tillskrivas muslimer eller våldsvänsterextremister. Detta har gjort att en jude – som vill vara anonym – till Haaretz säger att Posner-Körösis försök att smutskasta SD förebärande att hon uttalar sig för Sveriges hela judiska befolkning inte stämmer. Den anonyme uppgiftslämnaren hävdar istället att det finns ett betydande antal judar i Sverige som är starkt oroade av den explosiva ökningen av antalet muslimer i landet, och därför anser den sverigedemokratiska politiken vara tilltalande.

PrintFriendly Share/Bookmark



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt