torsdag 30 september 2010

Jan Kallberg: Importerat valboskap

MER SUNT FÖRNUFT Igår kväll presenterade vi ett utdrag ur en text signerad Jan Kallberg. Idag skriver han åter igen klarsynt med det politiskt inkorrekta som tema. Bara det faktum att Kallberg var krönikör på Metro mellan 2000 och 2006 men valde att sluta för att hans texter blev alltför politiskt inkorrekta för tidningen i fråga gör mannen till något av en hjälte.

Okej, här kommer ämnet ingen svensk statsvetare törs ta i men jag kan göra det som utländsk statsvetare.

Immigrationen till Sverige har haft klara politiska företecken.

Detta har varit en politisk förskjutning som systematiskt genomförts av (S) där man ”importerat” ungefär 10 % vänsterröster och ”exporterat” 5 % borgeliga röster. Jag bedömer att invandringen är till 2/3 vänsterröster men det är nog en för låg siffra. I många invandrargrupper är det över 70 % S-röster.

Så utan invandring skulle vi inte haft en S-regering efter 1986 ungefär. Hade man haft en politiskt neutral invandring med 50 % borgerliga röster som invandrade och ingen tioårssregel för utlandssvenskars röstande hade vi inte haft en S-regering efter 1976 eftersom då och 1979 samt 1982 var det oerhört jämnt.

Invandring i Sverige handlar inte om att hjälpa människor eller ha en moralisk bas – det handlar om att byta ut en frisinnad obstinat befolkning och behålla makten för sossarna genom att få en bred fet klass av bidragsberoende människor som facket utestänger från arbetsmarknaden med en nästan rasistisk arbetsrätt som fungerar som en demarkationslinje mellan de nya och de etablerade arbetarna. Man tar fram valboskap och håller i bidragen som morot.

Är inte det rätt människofientligt och i grunden förnedrande? I grunden rätt cyniskt. Särskilt under 1980-talet där enbart socialistiska latinamerikaner hade svängdörrar till Sverige medan kommunisttrötta östeuropéer kunde glömma flyktingstatus och uppehållstillstånd.

Import av röstande – politiska övervägningar av styrd invandring

När vi ändå är inne på ämnet Jan Kallberg kan vi passa på att rekommendera tre andra minst lika politiskt inkorrekta texter författade tidigare i år och publicerade på Opinionen.se:

När man immigrerar till ett land innebär det inte att man går från försörjare till försörjd och att man är här för att missbruka samhället och dess uppbyggnad. Det gäller mig om jag flyttar till Australien eller Kanada men det gäller tyvärr inte den som flyttar till Sverige.

Villkorat naturaliserat medborgarskap

Alla kan slåss efter krogen, det är puckat men det sker, vi kan sno en bil som 16-åringar men om man gör tre grova brott mot allmänheten med personskada som följd då är det inte otur eller taskigt ölsinne.

Sverige behöver ”Three Strikes”

Sverige är en fejkdemokrati. Strukturen med partier som lager mellan folkviljan och makten garanterar att ingen blir valda som inte är sanktionerad av paradigmstyret. Det svenska styret har betoning på styret och folkviljan är neutraliserad av partierna. Jag är för enmansvalkretsar där en person kan bli vald för en valkrets.

I enmansvalkretsarnas Sverige – demokrati, till sist!

Jan Kallbergs blogg

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt