tisdag 28 september 2010

Miljöpartist skrev för nyanserat om SD

PARTIPISKA De etablerade partierna får stor hjälp av media när det gäller att upprätthålla partipiskan och försäkra sig om att lokala politiker inte uttalar sig för sansat eller positivt om Sverigedemokraterna. Barometern skriver idag att miljöpartisten Ann Hellenborg, landstingsråd i Kalmar, hyllar sverigedemokrater på sin blogg sedan hon skrivit att SD prioriterat rätt frågor och pratat på ett språk som vanliga människor begriper.

Kan bara gratulera er till att ni pratar ett språk som vanliga människor begriper. Ni har tagit upp tre frågor i valrörelsen, tre frågor som alla begriper och som alla har en uppfattning om.

  • Invandring
  • äldrevård
  • skolfrågor

I den bästa av världar har ert lyckade valresultat gett andra politiker en käftsmäll. Ni har förstått vilka frågor som är prio i det verkliga livet. Det är nu det blir spännande, har vi någon demokrati eller inte? En del av svenska folket har gett Sverigedemokraterna sitt stöd, vilket  egentligen handlar om andra politikers misslyckande att driva rätt frågor i valrörelsen. Vad händer nu i riksdagen mån tro? Kommer dessa heta frågor upp eller vågar inte de etablerade partierna ta upp dessa tre heta frågor. Allt för att inte få upp Sverigedemokraterna i talarstolen.

Blogginlägget kommer enligt den lokala ordföranden få konsekvenser nu när MP efter valet håller på och besätter de politiska posterna. Ann Hellenborg kryper omedelbart till korset och skriver idag på sin blogg om SD i termer av ”omänskliga åsikter” och ”främlingsfientlighet”.

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt