onsdag 22 september 2010

Ny kattmördade jagas bränner ihjäl kattungar

GROVT DJURPLÅGERI PI skrev förra året om djurplågaren i Lerum, Joel Ander, som plågade ihjäl 13 katter och en hund. Alingsås tingsrätt dömde sedan för djurplågeri i flera fall, ofredande samt skadegörelse till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivning. Joel Ander fick även utge skadestånd med 6 000 kronor per person (djurägarna) för kränkning medan kommunens nedbrända lekplats ersätts med drygt 160 000 kronor (Mål nr B 1771-09).

Nu jagas en ny sadist – som bränner katter levande till döds.

Någon/några som kallar sig för användarnamnen Retrorly Bird och Ramzan Dürdirov har på Facebook lagt ut två bildserier som är fruktansvärda. På bilderna häller man tändvätska på två kattungar och tänder på. Gärningspersonerna har spridit bildserierna i alla tänkbara Facebook-grupper som handlar om katter. Ännu finns de kvar på Facebook.

Om djurplågaren är från Sverige är svårt att avgöra utifrån bilderna men någon läsare kanske känner igen interiören respektive miljön utomhus. Djurens Jurister vill ha den eller de som mördade katterna identifierade. De har redan polisanmält det grova djurplågeriet. Tipsa Djurens Jurister om du vet något och sprid gärna.

VARNING!

BILDERNA SKA INTE BESKÅDAS AV KÄNSLIGA. DE ÄR OERHÖRT PLÅGSAMMA ATT TITTA PÅ. DU GÖR DET PÅ EGEN RISK.

Facebook – serie 1
Facebook – serie 2

PI: Reaktionerna på Joel Anders djurplågeri utlöste fullständig vrede. Därför ber vi er att hålla igen på trycket och försöka skriva i en sansad debatton även om det är svårt. Vi vill inte se våta drömmar om vad ni vill göra med den nya sadisten. / Redaktionen

PrintFriendly Share/BookmarkUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt