torsdag 2 september 2010

Omfattande valfusk mot SD redan första dagen

VALSABOTAGE Som väntat strömmar nu rapporter in från hela landet om valfusk, där Sverigedemokraternas valsedlar systematiskt tas bort, slängs eller göms. Vissa röst-mottagare har rapporterats vägra lägga ut partiets röstsedlar. Sverigedemokraterna lanserar därför e-mailadressen valfusk@sverigedemokraterna.se

Folket uppmanas att maila dit ifall man ser att valfusk pågår, ifall valförrättare vägrar lägga ut valsedlarna, ifall de saknas eller andra problem. Det är av yttersta vikt att alla händelser rapporteras!


Ta med så mycket information som möjligt och beskriv vad som hänt, var det hänt och hur valarbetarna reagerade om ni konfronterade dem. Saker som bör vara med:

Datum – när upptäcktes valfusket
Plats - vilken kommun, stad och vilken vallokal skedde detta
Beskrivning – vad exakt är det som hänt? Saknas det valsedlar, är de gömda? Beskriv detaljerat
Valarbetarna – konfronterade du valarbetarna? Vad sa de och hur reagerade de? Det är bra ifall man tar deras namn om en polisanmälan görs
Kontaktuppgifter – ange gärna dina kontaktuppgifter så vi kan kontakta dig för mer detaljer (e-mail och mobilnummer)

Maila alltså till valfusk@sverigedemokraterna.se!

OBS! Ta gärna med kamera/videokamera för att dokumentera det ni ser och passa även på att filma de som jobbar på valstället och ställa dem mot väggen! Spara och skicka sedan dokumentationen till SD!

OBS2! SD kommer publicera löpande en lista över de vallokaler som blivit utsatta för valfusk! Se www.sverigedemokraterna.se för mer info.

SD

Följande dokument styr arbetet i vallokalen. Där står det uttryckligen att röstmottagarna skall enligt lagen lägga ut valsedlar (för Sverigedemokraterna):

Handledning, Vallokal (pdf)
Se även Val.se

Malmö

Roger på Muslimska friskolan skrev om valfusket på Malmö Stadsbibliotek där man plockat bort samtliga valsedlar från SD, något vi postade om idag. I kvällens lokala TV4 Öresund bekräftade man valfusket vid en intervju med Grethe Lindhe, projektledare i Malmö kommun med ansvar för förtidsröstningen.

Roger tipsade media om valfusket och skriver:

Trots att samtliga Malmös tidningar och en rad skånemedier redan igår 31/8 2010 fick tipset, har samtliga utom TV4 Skåne valt att tysta ner händelsen. Endast danska Berlingske Tidende och Nyheter 24, som ingen av dom är skånemedia har lyft händelsen. Det kan enbart tolkas som att Malmös tidningar censurerar nyheter om SD. En kvällstidning säger till bloggen Muslimska Friskolan att man får räkna med att småpartiers valsedlar försvinner, som motiv till att man tystar ner nyheten.

Även Sveriges Pensionärers Intresseparti (SPI) är utsatt för valfusket. Roger igen:

Det ägde rum på förtidsröstningens första dag mot SPI. På köpcentrat Mobilia i Malmö dök en funktionär från Sveriges Pensionärers Intresseparti upp klockan 18.00 onsdag 1 september 2010. SPI-kvinnan upptäckte direkt att partiets valsedlar fattades. Någon hade tagit dem. Hon påpekade detta för valförrättarna. Den ene svarade, att han skulle ringa om saken. SPI-kvinnan blev då arg och sa, att det är likadant alltid. SPI-kvinnan upptäckte även att ett annat partis valsedlar lagts där SPIs valsedlar skulle ligga.

MF

PI fyller på listan allt eftersom med utvalda sabotage. I övrigt hänvisar vi till SD:s egen lista.

Profetiorna om att detta val kan alltså komma att bli det ”skitigaste” och mest odemokratiska som ägt rum i Sverige i modern tid verkar tyvärr vara på väg att uppfyllas…

(Och ja, vi har tagit bort filmen igen)

PrintFriendly Share/Bookmark



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt