lördag 11 september 2010

Sossarnas valfusk satt i system

VALFUSK Att sossarna sysslar med omfattande valfusk kan väl inte ha undgått någon i dessa dagar. Att de däremot är så pass välorganiserade kanske förvånar en del. På Newsmill berättar ordföranden för Moderata ungdomsförbundet i Botkyrka om sina egna observationer av fusket.

Muzaffer Ünsal (M) berättar om hur medlemmar i de olika kulturföreningarna i Botkyrka matats med påståenden om att Moderaterna är fascister och Folkpartister är rasister. Lögner spridda av företrädare från Socialdemokraterna. Han är dessutom föga förvånad över sossarnas s k ”röstskolor” eller när Evin Cetin, socialdemokratisk riksdagskandidat i Stockholms län, föst ihop ett stort antal invandrarkvinnor på torget i Alby, försett dem med ”rätt” valsedlar och sedan vallat in dem till medborgarkontoret.

Jag känner igen dessa kampanjmetoder som Socialdemokraterna använder sedan förra valet 2006. Men nu när allt fler människor som bor i förorterna tar saken i egna händer och söker efter information på egen hand så förstår de att man måste utnyttja de okunniga medborgarna i förorterna bland annat genom att hetsa upp folkgrupperna mot varandra.

I senaste numret av den Socialdemokratiska tidningen i Botkyrka erbjuder man skjuts till vallokalen om man skulle ha svårigheter med att ta sig dit på egen hand. Dessutom har det faktum att många minoriteter går över till Moderaterna orsakat en lätt panikartad stämning i det Socialdemokratiska lägret – en S-kandidat har i en minibuss åkt omkring och plockat upp invandrare med dåliga språkkunskaper i miljonprogrammet Storvreten och erbjuder skjuts till medborgarkontoret ”om de kryssar denna kandidat”.

Ett annat tilltag sossarna anänvder sig av för att försäkra sig om att förortsborna röstar ”rätt” är att lova nya, fräscha och större föreningslokaler med lägre månadshyra – löften som i de allra flesta fall aldrig infrias.

Newsmill

PrintFriendly Share/Bookmark




Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt