torsdag 19 augusti 2010

Expo orar sig för att Sd inte får kandidater

Sverigedemokraterna står på randen till sitt stora genombrott. Det framgår inte minst av medierapporteringen. Men det mesta handlar om Sverigedemokraternas eventuella roll i riksdagen. Väldigt lite om partiet i kommunerna. För Sverigedemokraterna är det bra. Det betyder att media och politiska motståndare missar ett av partiets största problem i den här valrörelsen – jakten på dugliga kandidater.” Det skriver Daniel Poohl från Expo i en debattartikel på Newsmill

Sverigedemokraterna står på randen till sitt stora genombrott Det framgår inte minst av medierapporteringen i den här valrörelsen. Den handlar om vilka som kan tänka sig att samarbeta med vem för att hindra partiet från inflytande, om Sverigedemokraterna ska få vara med i tv eller inte eller hur många procent partiet har i opinionsmätningarna.

Det mesta utgår från Sverigedemokraternas eventuella roll i riksdagem. Väldigt lite handlar om partiet i kommunerna. Det är märkligt. Det är med största sannolikhet där partiet kommer att ha störst chans att påverka politiken under nästa mandatperiod.

För Sverigedemokraterna är det bra. Det betyder att media och politiska motståndare missar ett av partiets största problem i den här valrörelsen – jakten på dugliga kandidater.



Ursprungsartikel
Källa: Fria Nyheter