lördag 28 augusti 2010

Islamisten Mahmoud Aldebe ute på hal is igen

ISLAMISKA KRAV Islamisten Mahmoud Aldebe fortsätter med sitt ‘korståg’. Nu har han skrivit ett nytt brev. Men innan vi kommer till det måste vi reprisera hans tidigare stollerier för er som inte känner till denne islamist, som ovanpå allt är vän med Mona Sahlin.

Goda vänner

Mahmoud Jamil Aldebe, född 1954, är ordförande i Sveriges muslimska förbund, SMF, och kom från Jordanien till Sverige i slutet av 70-talet tillsammans med sin fru Ebtisam Aldebe. SMF samlar ca 70 000 muslimer.

I april 2006 gick Aldebe ut med ett ökänt brev till de svenska riksdagspartierna, där han skickade en kopia till samtliga i riksdagen enligt uppgift. I brevet framförde han önskemål, eller krävde om man så önskar, anpassning av de svenska lagarna för Sveriges minoriteter i utvalda frågor. Han hävdade att religionsfriheten inte tillämpas i ”sin vida betydelse”. Religionen sägs vara som livet självt och vissa islamiska yttringar hamnar därför utanför det som omfattas av religionsfriheten. Särlagstiftning behövs för att anpassa familjerätten till islam, skrev Aldebe.

I punkter förordade han bland annat att möjlighet skall ges till imamer att underteckna skilsmässor, så att de även gäller i de utländska medborgarnas hemländer, att kommunala skolor skall undervisa muslimska barn i hemspråk och i islam, att muslimska flickor och pojkar skall få simundervisning i separata grupper samt att muslimska (och judiska grupper) skall tillåtas slakta kött enligt religiös sed; halal och koscherslakt. Aldebe ville även ha en moské i varje stad eller kommun. Dessutom krävde han två dagars extra betald ledighet för muslimer för att fira muslimska högtider liksom två timmars ledighet varje fredag för fredagsbönen.

Efter kritik från media valde han, trots att SMF gick emot honom, att hålla fast vid förslaget. Numera när brevet kommer på tal så förnekar han brevets innehåll så tillvida att det inte skulle tas på allvar och att media blåst upp det.

Brevet

Han medverkade i SVT:s Debatt angående den uteblivna handskakningen; Carl Hamilton vs utskällda Halal-TV. Aldebe menade då att alla som inte accepterade islams påbud att vägra skaka hand är rasister och islamofober.

I oktober 2009 meddelade Aldebe att han kommer kandidera till riksdagen för Centerpartiet i Stockholm, vilket kritiserades av flera ledande personer inom partiet som ansåg att han hade bristande demokratisyn. I november 2009 drog Aldebebe tillbaka sin kandidatur. 11 januari 2010 avsade han sig även sitt medlemskap i partiet. Även hans islamistiska fru fanns med på Centerlistan.

I SVT-dokumentären 2009 Slaget om muslimerna framträdde Aldebe och det han sa där är som tagit ur en islamist handbok som vill ge islam en politisk roll i Sverige.

Den kurdiska unga kvinnan Pela Atroshi, död den 24 juni 1999 av sina farbröder i ett ‘heders’-relaterat mord vid ett besök i Irak. Pelas syster bevittnade mordet och lever idag med skyddad identitet då deras pappa går fri. Farbröderna Rezkar och Dakhaz dömdes till livstids fängelse som de avtjänar på kriminalanstalten Hall. Aldebe anser duon ska få resning då hedersvåld inte förekommer i Sverige enligt honom.

Till och med rabiate konveriten Leif Karlsson, även känd som Abdel Haqq Kielan och är imam för Svenska Islamiska samfundet i Eskilstuna, skrev i en artikel i Expressen att det är hög tid att markera tydligt mot de antidemokratiska muslimska krafterna och att Aldebe ”svärtar ned meningsmotståndare på ett sätt som inte hör hemma i ett demokratiskt samhälle”. Som tillägg har Kielan själv skrivit om ‘jämställdhet’ för muslimska kvinnor i tidskriften Minaret, där tidigare redaktören hette Mohamed Omar, ni vet unge islamisten som leker poet.

Aldebes nya påhitt

I pappersupplagan av Uppsala Nya Tidning (UNT), den 25/8 2010 sid 4, skriver tidningen att Aldebe nu författat ett nytt brev som bland annat skickats till Fredrik Reinfeldt. Utdrag från brevet:

”Vi muslimer måste organisera oss politiskt, därför förslår jag att vi etablerar en politisk institution eller skola för att träna unga muslimer att vara politiskt och islamkunniga och sedan låter vi dem ansluta sig till de etablerade partierna”

UNT kommenterade i anslutning till utdraget:

Vi och dom-mentalitet är sannerligen av ondo.Vilket håll den än kommer ifrån. När Mahmoud Aldebe säger ”vi muslimer” är det ännu värre. Då menar han ju att han dessutom representerar landets samtliga muslimer. ”Vi” och ”dom”. Men detta är ändå inte det värsta med hans brev. Aldebe som tidigare gick ut med krav på sharialagar i Sverige tycker nu att muslimer ska rösta i valet för att de är muslimer. Och på muslimer. Muslimer ska kryssa enbart muslimer. Och inte nog med det. Aldebe vill skola hundratals muslimer till att vara ”politiskt och islamkunniga” för att engagera sej politiskt och försvara muslimers ”mänskliga rättigheter”. Han räknar sedan upp ett antal män som bör rösta fram ”egna representanter i de blanka kandidatlistorna. Vi kan rösta på beslöjade systrar också”. Allt för att ”ändra den svenska politiken och skapa historia – för islams skull”. Tala om identitetspolitik!

Det är just dessa muslimska krafter som SD, PI och många andra pekar på och ständigt varnar för. För om de får politisk makt och inflytande kan ni glömma allting som heter yttrandandefrihet, tryckfrihet och allt annat som är grundläggande värden och fundament i det fria väst. Därav är det synnerligen illavarslande att Socialdemokraterna frotterar sig med dessa så ohämmat utan att S ens reflekterar för en stund för vad den flirten kan innebära för Sverige i framtiden. Om dylika islamistiska krafter är din vän nu så är det enbart för sina egna patrikala, könsdiskriminerande och diktatoriska syften invävt i en bisarr livstil där Allah går före landets lagar. De struntar nämligen fullständigt i icke-muslimerna vilka sedan blir dhimmis – muslimska slavar.

PrintFriendly Share/Bookmark




Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt