söndag 17 april 2011

Danskt uppror mot islamistisk konferens

DANMARK Efter islamisternas konferens i Kortedala, anordnad av antidemokratiska TUFF, har den minst sagt radikale imamen och gästtalaren Bilal Philips under söndagen varit på plats i Korsgadehallen i danska ghettostadsdelen Nörrebro i Köpenhamn där han hållit tal. Det var TUFF som erbjöd Dansk Islamisk Trossamfund att låta Philips tala även i Danmark. I efterhand har man nu erkänt att det var ett misstag att bjuda in Philips till Danmark. Det vill säga, hur många som nu går på den lögnen.

Till skillnad från de svenska blötdjuren (däribland media och riksdagspolitikerna) slöt förbannade danskar upp och demonstrerade inför ett stort mediauppbåd och shari’a-krävande islamister. Men poliserna vågade inte ha demonstrationen för nära så de fick stå 400-500 därifrån. Polisen hänvisade till att minsta lilla gnista kan sätta Nörrebro i brand igen. Underförstått: Muslimer och andra MENA har tidigare skapat kaos och upplopp.

Bland demonstranterna fanns bland annat klimat- och energiministern Lykke Friis, den socialdemokratiske Karen Hækkerup samt den dansk-iranska debattören Farshad Kholghi. Även politiker från Dansk Folkeparti syntes bland motståndarna.

Konveriten Bilal Philips vill ha shari’lagar, anser att homos och otrogna kvinnor ska avrättas och sex utanför äktenskapet ska bestraffas med 200 piskslag. Under sitt tal gick han till angrepp mot vikingar, som han menade var ett gäng veklingar som muslimerna fick lära upp på diverse punkter. Han angrep även media som enligt honom hade uppviglat mot konferensen. I vanlig ordning är det aldrig muslimernas fel, de är alltid missförstådda offer, Inget egenansvar där inte.

BT
Ekstrabladet
TV2
DR

En grupp salafister i pyjamas försökte även konfrontera demonstranterna innan Philips anlände. Efter hans intåg tillfrågades en islamist, som tidigare friats i ett terrormål, som sa:

Én, der ikke går ind for sharia, er ikke muslim. Sådan er det. Det er budskabet i dag fra os muslimer. Vi går ind for sharia. I går ind for dyresex. Vi går ind for sharia.

Ungefär: Någon som inte vill ha sharia är inte muslim. Det är budskapet idag från oss muslimer. Vi vill ha sharia. Ni håller på med djursex. Vi vill ha sharia.

Så här såg det ut när Bilal Philips anlände.

En längre version kommer senare när TV2 gör den tillgänglig.

Hycklande massmedia

Sydsvenskan skriver kort om islamisten Philips besök i Danmark men liksom övriga media som SVT, Nyhetskanalen, DN, SVD, Aftonbladet nämner man icke med ett enda ord att han varit i Göteborg under helgen eller islamisternas hotfulla närgående utanför – trots att de varit inne hela helgen och läst på PI. Det är bara GT/Expressen som tagit upp det. Sydsvenskan har också varit inne på PI och hämtat sina uppgifter om Bilal till sin artikel.

MediaCreeper



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt