fredag 15 april 2011

Islamistisk konferens: GT gör en halv pudel GP hakar på

ISLAMISTISK KONFERENS Som vi skrev i förra posten blev vi påhoppade av GT, för att vi uppmanade till att ni skulle visa ert missnöje med de radikala islamisterna utanför deras konferens. GT insåg dock att det är vi som är skurkarna i detta drama och adderade en artikel där man tar upp allt det vi skrivit om.

Nämligen att gästtalaren Bilal Philips är en homohatare som vill att de ska straffas med döden, att han förvrägrats inresa i bland annat England (samt förordar barnäktenskap, försvarar självmordsbombare och är antisemit). GT tar även upp arrangören bakom detta spektakel, det islamistiska TUFF, som lyfter statliga bidrag. För 2010 fick de 550.000 från Ungdomsstyrelsen som i sin tur får miljoner från staten att fördela.

Per Gudmundson, SVD, förklarar:

TUFF är en erkänt radikal miljö som både har kopplingar till global terrorism och vars företrädare bedriver en öppet antidemokratisk agenda i Sverige.

Anledningen till att GT adderat en artikel är givetvis att konferensen mött stort motstånd sista dagarna och inte minst att riksdagsledamoten Nalin Pekgul debatterat med en islamist i radion. Per Gudmundson och PI är dock avsändarna från första början.

Ledaren på GP hakar också på:

Under många år har TUFF fått bidrag av kommunen. För att få detta måste verksamheten vara uppbyggd på demokratiska principer, öppen för alla och utgå från att samma rättigheter och skyldigheter för kvinnor och män. Hur detta går ihop med att TUFF bjudit in den kontroversielle islamisten Bilal Philips är svårt att förstå. Philips är homofob, antisemit och för dödsstraff. Till råga på allt könssegregeras hans framträdanden.

Det är beklagligt att en förening med stora möjligheter att minska islamofobin i samhället istället gör tvärtom bjuder in en person som bekräftar intoleranta människors syn på islam som en fanatisk, ojämnställd och våldsbenägen religion. En sådan förening kan omöjigt få fortsatta kommunala bidrag. Göteborg bör därför säga nej till den ansökan som för tillfället ligger inne.

GPUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt