lördag 19 februari 2011

Åbent brev til Danmark fra Sverige

DANMARK Fredrik Rubin, frilansjournalist och förmodad vänsterinriktad, har fått ett ”öppet brev till Danmark från Sverige” publicerat i danska Politiken, där han arrogant tror sig föra samtliga svenskars talan gällande yttrandefrihet och invandringspolitik.

Kære lillebror, hvad sker der?

Det virker som om, du i de seneste år har mistet fodfæstet. Fra at have været grunden til min misundelse opfører du dig nu nærmest som en ængstelig gammel gubbe. Søde Danmark, let dit hjerte. Hvad er det med dig?

Før var du kendt for din åbenhed. Med din hjertelige latter favnede du det flerkulturelle og forskelligheden. Din hyggepolitik var misundelsesværdig set med storebror Sveriges øjne.

[...]

Kære Danmark, hvorfor smider du romaer ud med hovedet først? Hvorfor lader du debatten om muslimer føre til heksejagt? Hvad er grunden til at indvandrere er blevet symbol på ondskab og at hunderacer forbydes på grund af sine ejeres brister?

Hvorfor stormes kirker og hvorfor rives ungdomshuse ned? Hvorfor sender du dine soldater i ørkenkrig og hvorfor trues fristeders eksistens?

De idealer som vi voksede op med synes at have forsvundet ud af din krop. De demokratiske fri- og rettigheder, grundlæggende for enhver, betyder de ingenting? Ytringsfriheden. Demonstrations- og forsamlingsfriheden. Hvordan kan det lade sig gøre at ignorere grundloven?

[...]

Med venlige hilsner,

Din storebror
Sverige

Politiken

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt