onsdag 9 februari 2011

Det nysvenska språket i skolan: Jag skall k****a din morsa!

KULTURBERIKNING Strax utanför Stockholm ligger förorten Jordbro. Där gick för 10 år sedan barnen från radhusen och barnen från höghusområdet i samma skola, Jordbromalmsskolan. Efter den katastrofala massinvandringspolitik som förs är detta inte fallet längre.

Sedan det fria skolvalet infördes har svenska föräldrar i allt större omfattning valt att flytta sina barn från skolor med många invandrarelever. Detta gäller också Jordbromalmsskolan, och detta i så stor omfattning att skolan nu hotas av nedläggning.

I ett reportage från P1:s Studio Ett kan vi i inslaget ”Fria skolvalet” höra en svensk mamma förklara varför hennes barn inte skall gå i en skola där det nysvenska språket innehåller sådana kulturellt berikande innovationer som en normal svensk familj knappast vill att deras barn skall tillägna sig. Dessutom lider skolan, precis som alla andra skolor med ett högt antal elever med invandrarbakgrund, av mycket låga betygsresultat.

Lyssna på reportaget och lägg märke till hur den politiskt korrekta journalisten försöker skuldbelägga den svenska mamman och andra familjer som tänker på sina barns framtid. Hon menar att det är dessa familjers fel att skolan i Jordbro förvandlats till något som inte är Sverige längre  och kallar dem indirekt rasister. I programinslaget finns också ett samtal mellan Rosanna Dinamarca, riksdagsledamot Vänsterpartiet och Tina Acketoft, riksdagsledamot från Folkpartiet.

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt