lördag 12 februari 2011

Släkter i storbråk slogs vilt med påkar och kedjor

STORBRÅK Kvarnen i Kristianstad är ett kontorskomplex som bl.a inhyser Försäkringskassan – som i sin tur är ytterst välfrekventerat av “nya svenskar” vilka brukar samlas i högljudda grupper på torget utanför entrén. Under fredagseftermiddagen utbröt ett större bråk utanför Kvarnen. Det var två familjer, välkända av polisen, som slogs med varandra. Fyra personer i den ena, sex personer i den andra. Den yngsta slagskämpen var i 15-årsåldern, den äldsta i 50-årsåldern. Både män och kvinnor var inblandade. Slagskämparna var beväpnade med påkar och kedjor som användes i slagsmålet.

Flera polispatruller var snabbt på plats och tre ambulanser kallades till Kvarnen. Sammanlagt fördes tre personer till sjukhus med ambulans. Ytterligare en person fördes till sjukhus med personbil. Ingen fick några allvarligare skador i bråket. Två polisanmälningar om misshandel har upprättats i ärendet, en från vardera sida.

KB

Finns det läsare som möjligen såg detta drama eller som känner till vilka släkter det handlar om? Att det är utlänningar det handlar om utgår vi ifrån. Ordet släkt är alltid röd flagg i dessa sammanhang.

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt