onsdag 2 februari 2011

Imam våldtog 12-årig pojke i moské

STORBRITANNIEN En muslimsk präst, som tidigare belönats med Butlers’ Trust Award från prinsessan Anne, står inför ett fängelsestraff efter att ha förgripit sig på två pojkar i hans moské.

Mohammed Hanif Khan, 42, är en av Storbritanniens mest inflytelserika imamer. 2004 mottog han Butlers’ Trust Award från prinsessan Anne i Buckingham Palace för hans mångfaldsarbete. I sin moské ledde han böner och utbildade pojkar i islam.

En två veckor lång rättegång i Nottingham Crown Court har dock avslöjat att Hanif Khan utnyttjat sin ställning i moskén för att skrämma, trakassera och förgripa sig på två unga pojkar 2009, då 12 och 15 år gamla.

Efter tre dagars överläggningar bedömde juryn honom skyldig till två fall av våldtäkt och ett fall av sexuell aktivitet med ett barn. Tills dom förkunnas hålls han kvar i häktet.

12-åringen våldtogs utanför moskén vid några soptunnor efter att ha blivit tillsagd att ta ut sopor.

Pojken har i förhör berättat hur imamen först var en sträng lärare men blev gradvis mer och mer ”trevlig”. Skojslagsmål förbyttes snart till sexuella handlingar och imamen fortsatte att våldta pojken under en tvåmånadersperiod i ett av moskéns rum.

15-åringen blev vid ett tillfälle tillfrågad om han kunde massera imamens rygg, men klagar på att han gör fel och ska visa hur man gör, varpå han vidrör pojkens könsorgan och försöker våldta honom.

Då övergreppen blev kända i bland församlingens medlemmar hämnades tre män på imamen, som blev fasthållen och fick skägget avrakat, för att förödmjuka honom.

Daily Mail

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt