lördag 15 oktober 2011

Grova förtalskampajer mot Sverigedemokraterna

VÄNSTEREXTREMISM De vänsterextrema går länge och längre i sina försök i att försöka skrämma människor från att engagera sig politiskt i Sverigedemokraterna. Man kokar ihop alla möjliga historier som man påstår att vi ska stå för.

Följande är hämtat från Facebook på Helsingborg mot rasism.

Varför och hur vi ska stoppa Sverigedemokratierna den 15 oktober i Malmö!Sverigedemokraterna är inte som alla andra. De är ett parti med rötterna i nazirörelsen och länkarna dit är många än idag. De är ett parti som delar världssyn med Anders Breivik och skiljer sig bara åt i metoderna de använder. De är ett parti som registrerar oliktänkande, som kräver militärpolis för att beskjuta demonstranter, som försöker förbjuda politiska symboler som inte passar dem.Det är därför vi ska stoppa dem. Den 15:e oktober tänker Sverigdemokraternas Ungdomsförbund hålla en demonstration mellan Gustav Adolfs Torg och Triangeln i Malmö.Valet av att gå en så kort sträcka grundar sig i en rädsla för malmöborna, SDU vill därför snabbt kunna fly staden när de är klara.Vi ska blockera deras marschväg.

De uppmanar till samling på ABF:s lokaler på Folkets hus i Helsingborg där man tydligen inte har några problem med att stödja de vänsterextrema grupperingar som finns i staden. Kan det möjligtvis bero på att även Vänsterpartiet och Socialdemokraterna huserar i samma fastighet? Att uppmana människor till att störa möten är ett högmålsbrott och alltså en kriminell handling, mötesfriden är i Sverige grundlagsskyddad och ska respekteras. Att sprida osanning med mål att misskreditera är förtal. Bilden nedan är ytterligare ett exempel på hur man agerar. Detta flygblad har tryckts upp och spridits. Det är polisanmält men lär sannolikt inte leda någonstans.

Klicka för större version

Mynewsdesk

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt