söndag 30 januari 2011

Kvinna utsatt för våldtäktsförsök signalement publiceras

KARLSTAD Under lördagskvällen utsattes en kvinna för ett våldtäktsförsök i bostadsområdet Våxnäs i värmländska Karlstad. Kvinnan hade precis lämnat sin bil på parkeringen när hon bakifran attackerades och kastades till marken.

Det var strax innan klockan halv åtta på kvällen som kvinnan lämnade parkeringen på Karmgatan, i närheten av Våxnäs centrum. En man dök upp från ingenstans och gav sig på kvinnan. Han lyckades få ned henne på marken, men kvinnan skrek så att ett medelålders par som befann sig i närheten blev varse vad som höll på att ske. När de närmade sig tumultet gav sig mannen springande av från platsen i riktning mot Stenhagsgatan.

Polis genomsökte området med hjälp av hundpatruller, men lyckades inte finna någon gärningsman. Man är nu mycket angelägna att komma i kontakt med vittnen till händelsen och främst då det medelålders par som avstyrde våldtäkten. Signalementet på den misstänkte förövaren är en man i 25-årsåldern, cirka 175 centimeter lång och med vad polisen i sin rapport kallar för sydeuropeiskt utseende. Han var klädd i svart jacka och blå jeans.

NWT
Polisen
VF

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt