söndag 2 januari 2011

Vem får vara nationalist?

LÄSARBIDRAG Frågan är berättigad i tider där etablissemanget och PK-media på löpande band demoniserar och stämplar människor som rasister. Numera räcker det med att man håller svenska traditioner och värderingar varmt om hjärtat för att vara i riskzonen. Men är det verkligen sant som de säger, att vi som älskar Moder Svea för vad hon varit bara är ett gäng arbetslösa bittra män? Jag tror inte det, jag vet att en nationalist kan vara allt från invandrare och djurvän till homosexuell och feminist.

Låt oss först reda ut begreppen. En rasist delar in raser i ett hierarkiskt system. En kulturrasist (en benämning som etablissemanget utökade sin vokabulär med då allt fler genomskådade rasistsnacket) är en person som helt enkelt tycker illa om vissa kulturer. Om jag får gissa så är nästan alla kulturrasister av något slag.

Men det betyder inte att man inte kan plocka russinen ur kakan och ha ett utbyte med andra kulturer över tid, däremot är man väldigt mån om den kultur man anser sig tillhöra och vill till stor del bevara den.

Så varför vill etablissemanget få oss att känna oss som rasister? Jo, det är nämligen ett väldigt effektivt sätt att få tyst på folk genom att tabubelägga vissa ämnen. Ingen vill känna skam och PK-media bombarderar oss dagligen med olika budskap som upprätthåller rädslan för att uppfattas fel. Känner ni igen formuleringen: "Jag är inte rasist, men…"?

Jodå, skickliga äro etablissemanget, men när verkligheten kommer ifatt och svenskarna inser att det pågår en accelererande degeneration, då spelar det ingen roll hur duktiga illusionister de än må vara, Svenssons börjar tvivla. Jag hävdar att en majoritet av oss är liberala nationalister, vi inser värdet av en nationell identitet för att samhället ska fungera, det är en förutsättning för samförstånd och tolerans.

Vi hyllar nationen, framförallt såsom den såg ut under folkhemstiden. Idag ser det helt annorlunda ut, och detta bör inte avfärdas som något tidstypiskt, utan ses som ett resultat av mångkultur, demonteringen av humana värden och allt starkare motsättningar inom nationen.

Inte nog med att Sjuklövern försöker att tvinga bort genuina traditioner och värderingar (som varit grund för det harmoniska samhälle som faktiskt har existerat till skillnad från etablissemangets utopier), nu är man dessutom ute efter att demonisera majoriteten av befolkningen.

Så du kan lugnt vara nationalist, oavsett sexuell läggning, hudfärg eller andra självklara olikheter som existerar inom en nation. Förvisso gör etablissemanget allt för att krossa bilden om att vi nationalister kan vara olika och sympatiska människor eftersom deras hat närs av synen på oss som outbildade rasister.

De kommer alltid att påstå att vi använder goda syften i onda syften. Sverige har fått smaka på etablissemangets variant av “olika”, den har mynnat ut i en hejdlös kriminalitet, fördumning och en normalisering av allt det där som för bara 20-30 år sedan ansågs chockerande och ociviliserat.

Sjuklövern har många recept mot förfallet, men jag ser bara att det blir värre. De kommer aldrig att erkänna att deras vansinnespolitik har skapat ghetton och attityder som inte hör hemma i det Sverige som en gång var en aktad nation. Det betyder inte att det är alla invandrares fel, men orsaken är en otyglad massinvandring och låga krav på motprestation.

Men lycka till med alla de insatser och program som ska få Sverige på fötter igen, ni lär behöva det. Personligen föredrar jag att ni slutar upp med att kalla mig för nationalsocialist, istället kan ni titulera mig social nationalist.

Heimdall

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt