onsdag 5 januari 2011

Mona Thwany erkänner att hon la upp Taimours hot

SJÄLVMORDSBOMBAREN PI var tidigt ute med att den ihjälsprängde Taimour hade någon form av medhjälpare som la upp hans hot på nätet på Youtube dagen efter dådet. Likaså Per Gudmundson var inne på samma spår. Vår prime “suspect” var givetvis hans gravt fanatiska hustru Mona Thwany. YT-kontot heter dessutom mona 123timo. Per Gudmundson spann vidare på detta häromdagen efter att Thwany intervjuats av en lika fanatisk konverit, journalisten Yvonne Ridley. Nu erkänner hustrun i en filmad intervju att det var hon som la upp hotet vilket även sändes till media och Säpo av Taimour själv tio minuter innan dådet via sin mobiltelefon. TV-intervjun är även den gjord av Yvonne Ridley vilket innebär noll kritiska frågor till Thwany.

Vi skrev även att Thwany gått från icke-slöja – slöja – och nu niqab. Här är hon i full mundering:

Nyhetskanalen
Gudmundson kommenterar hennes erkännande

Som ni vet läser Aftonbladet, TV4, Expressen mfl oss och andra som kartlägger dessa islamistiska fanatiker. Vi tog upp Gudmundsons kartläggning om Thwanys aktivitet på YT. Och media slickade i sig allt och läste givetvis även hos Per Gudmundson, som har bra koll på fanatikerna rent generellt.

Nästa dag hette det i media “(valfri tidning) avslöjar: frun lade upp hot på nätet”, som om det vore de som stod bakom kartläggningen. Credit har man inte hört talas om. Ingenting var de fått informationen från första början.

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt