fredag 10 juni 2011

Massiv polisbevakning under handbollsmatchen Israel Sverige

Flygbladet (PDF)

PALESTINAVÄNSTERN PI var först ut med detta den 23 maj. Och idag går TT ut med nyheten.

På söndag den 12 juni möter Sverige Israel i en EM-kvalmatch i Arena Rosenholm kl 18.00 i Karlskrona. Något Palestinavänstern och den våldsamma svansen inte accepterar. De har affischerat runtom Karlskrona och uppmanat och piskat upp på nätet att samlas till en motdemonstration. Men de blir inte ensamma. En seriös demonstration för matchen kommer också vara närvarande.

Som vi skrev förra gången är det SSU, Ung Vänster, Vänsterpartiet, rabiata muslimer i Palestinagrupperna, Proletären, med flera, som står bakom hatdemonstrationen. Miljöpartiets grundare, den verklighetsfrånvände Per Gharton ska tala framför arenan vid 17-tiden. Han är ordförande i Palestinagrupperna.

Simon Wiesenthal-centret i Paris kräver att matchen flyttas från svensk mark i en uppmaning från talesmannen Shimon Samuels till det internationella handbollförbundet. Hela pressmeddelandet finns i den förra posten.

Om sedan både våldssvansen AFA och inte minst judehatande nynazister dyker upp återstår att se. Oavsett har polisen kraftsamlat inför och Säpo är också inkopplade. Alla minns den förra demonstrationen mot Davis Cup i Malmö 2009, som slutade med kravaller. Kriminella araber och AFA-ligister gjorde sitt bästa att gå bärsärk. Det vill inte polisen ska upprepas på söndag.

BLT

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt