fredag 24 juni 2011

Vänsterextremist frias för sin roll i krogdrogarligan

VÄNSTEREXREMIST Detta är en kriminell vänsterextremist – Gustav Feuk, född 1991, från välbeställda Skanör. Förutom att han ingår i AFA Vellinge var han var en av dem som kastade sten mot polisen under Rosengårdskravallerna i december 2008. Han greps, åtalades och friades. Feuk rånade sedan tillsam-mans med sin kompis en homosexuell man under brutala former i mannens hem. Feuk fick tre månaders fängelse. Han dök sedan upp utanför bostaden och hotade mannen på nytt. Feuk greps igen. Feuk har även varit med och vandaliserat en skola i Vellinge kommun. Han har fällts för narkotikabrott och har ett mångårigt missbruk. Listan kan göras betydligt längre..

Krogdrogarligan

I januari 2011 var en kille, Tim, ute på danshak i Malmö. Där träffade han en tjej och de drack drinkar. När Tim var på väg hem träffade han tjejen igen. Hon hade missat bussen. Tim erbjöd då sovplats. Väl i hans bostad tog hon fram egen grogg. Tim drack ett glas – och somnade snabbt. Han hade blivit drogad. Tjejen ringde sina killkompisar, som kom dit och länsade Tims bostad.

Feuk var en av killarna och hela gänget dömdes i våras av tingsrätten i Malmö. Nu har hovrätten friat Feuk då bevisen inte räcker medan de andra får sina straff fastställda.

Gripen på nytt

Men bara två dagar efter att han släppts ut häktet tog polisen honom och en av killarna i krogdrogarligan för ett villainbrott i Höllviken, ett område han väl känner till (Vellinge kommun) då han är uppvuxen i Skanör.  Där har, eller hade, föräldrarna en villa för sju miljoner kr vilket rimmar illa med AFA:a idealsamhälle.

Nu sitter han åter i häktet  för villainbrottet ”eftersom det finns risk att han fortsätter att begå brott har tingsrätten beslutat att behålla honom i häktet i väntan på rättegång.”

SDS
Allt om Feuks framfart (undantaget posten Gothia Cup)

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt