lördag 4 juni 2011

SDU-demo, 5 juni Uppsala: Stoppa vänstervåldet

DEMONSTRATION Under söndagenden 5 juni kommer SDU att demonstrera i centrala Uppsala mot det vänsterextrema våldet som medlemmar i SDU Uppsala råkade ut för den 19 maj och det politiska våld som många andra sverigedemokrater drabbats av de senaste åren.

Vi samlas kl. 14.30 i Odinslund i Carolinabacken i Uppsala och går därifrån i demonstrationståget till central plats och håller flera tal där. Flera riksdagsledamöter för SD kommer att vara på plats och SDU:s förbundsordförande Gustav Kasselstrand likaså. Polissäkerheten kommer att vara rigorös, så ingen kommer att behöva vara orolig för det

Ta chansen nu och visa att vi inte låter oss tystas! Gå med i SDU:s demonstrationståg och demonstrera mot det vänsterextrema våldet!

De senaste veckorna har det skett en upptrappning av det vänsterextrema och invandrarrelaterade våldet mot SDU. Företrädare för förbundet har attackerats på skolbesök och flygbladsutdelningar i Stockholm, Göteborg och nu Uppsala. Förutom våldet i form av slag, sparkar och stenattacker har SDU:are trakasserats genom spottloskor, äggkastning och pöbelbeteende där s k ungdomsgäng gjort allt för att störa SDU:s skolbesök och flygbladsutdelningar.

I Uppsala attackerades våra medlemmar på öppen gata när de kampanjade. Stadens vänsterextrema element samlades sedan Ung Vänster uppmanat alla på sin facebooksida att komma dit och störa sammankomsten. En SDU-aktivist föll till marken medan han fick motta sparkar i ryggen. Den andra SDU-aktivisten skadades i handen.

All text skriven av SDU

PI: Våldsvänstern uppmanar på Facebook till motdemo (Du måste ha Facebook-konto om länken ska fungera)

Ni som ska dit, ta mycket närbilder och film.

Klicka upp

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt