onsdag 1 juni 2011

Tortyrkällaren: Blöjmannen åtalad idag

ÅTAL Idag åtalades den s k blöjmannen, Magnus Bjäredal, född 1964, för två våldtäkter och människorov.

Sadistiska sexlekar

Han hade inrett källaren i ett ödehus i Vrangelsro norr om Halmstad med en skitig madrass med upphängnings-anordningar, kedjor, handfängsel, dildos, buttplugs, bajsiga vuxenblöjor, krokar, läderremmar, gimpmaskar, gasmask, olika tabletter, juicekartonger med slangar, med mera. Dit han lockade andra via internet för grova sexlekar, i en blandning av bondage, dominans, underkastelse, sadomasochism – och avföring. De som frivilligt gick med på att komma dit plågades och förnedrades upphängda i anordningar och fjättrade med handklovar.

En som fick svar från honom kunde läsa detta:

Jag har följande spännande förslag till dig:

Jag hämtar dig i din bostad i kväll, eller annan plats som vi bestämmer, kanske någon rastplats med WC, jag sätter på dig hand och fotbojor och sedan kör jag dig till Totyrkällaren som finns i ett ödehus strax utanför Halmstad, där kommer jag att föra ner dig i hand och fotbojor till källaren, där kommer jag att straffknulla dig när du är hjälplöst uppbunden och inte kan röra dig till orgsam. Då kommer att bli tvingad att ha en munknebel med slang till munnen som du kommer att tvingas att dricka genom, jag kommer också att sätta på dig blöjor, så att du inte gör på dig i straffsängen, innan jag låser fast dig fullständigt hjälplös du kommer att kommer att rycka och slita för att komma loss, du kommer att vara fullständigt hjälplös och till slut så kommer du att tvingas att göra på dig i blöjorna varken du vill inte vill, jag kommer att sitta på en stol och titta på när du kämpar och till slut tvingas att göra på dig.

Våldtäkterna

I det ena fallet kidnappade han en kvinna den 22 juli 2005 vid en rastplats i Björkäng söder om Varberg som han höll fången i ett dygn. Först blev hon fastbunden vid ett bord vid rastplatsen och våldtagen. Sedan förde han henne till en lada i Falkenberg, där hon hängdes upp i kedjor och piskades. Sedan förde han henne till ödehuset, spände fast henne naken och våldtog henne brutalt genom att trycka upp föremål i vagina och anus. Flera gånger skrek hon åt honom att sluta. Därefter lämnade han henne, fortfarande fastspänd och naken i flera timmar i den nästan kolsvarta källaren. Åklagaren anser att Bjäredal visat särskild hänsynslöshet och råhet och att våldtäkten ska bedömas som grov.

Källarens innehåll upptäcktes av en slump tidigare i år av två killar. De tog bilder som publicerades i media. När kvinnan fick se dessa gick det upp ett ljus och hon gick till polisen. Bjäredal greps och anhölls samma dag.

Bilderna finns här

Den andra åtalspunkten våldtäkt avser 2006 då Bjäredal under en sexakt med en kvinna blev våldsam. Kvinnan sa till honom att sluta och då tryckte han ner henne mot sängen samt drog henne i håret.

Bjäredal nekar till alla anklagelser och hänvisar till starka mediciner vilket skulle fria honom från ansvar, i hans tycke. Han medger dock tortyrkällarens innehåll. Bjäredal har genomgått en liten sinnesundersökning vilken visade att han lider av en psykisk störning. Det troliga scenariot är att tingsrätten, om han fälls, skickar honom till en stor undersökning innan man bestämmer sig för en påföljd.

Halmstad tingsrätt, mål nr kommer. Rättegångsstart 13 juni i dagarna tre.

Bjäredal förekommer under 18 avsnitt i belastningsregistret och har dömts för bland annat olaga hot, ofredande, förtal, försök till utpressning och hot mot tjänsteman.

Relaterat

Blöjmannen

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt