torsdag 21 juli 2011

30 krigsförbrytare deporteras och 1 800 medborgarskap återkallas

KANADA Kanadensiska myndigheter vill deportera 30 krigsförbrytare som uppehåller sig illegalt i landet. Samtidigt ska 1800 medborgarskap återkallas på grund av bedrägeri.

Kanadensiska myndigheter begär nu hjälp av allmänheten att hitta 30 personer som är anklagade för krigsförbrytelser eller brott mot mänskligheten. Det är personer som man tror uppehåller sig illegalt i Kanada. Namnen släpptes idag och de flesta har redan ett utvisningsbeslut mot sig. Namnen återfinns här.

Myndigheterna hoppas att detta ska leda till att ny information kommer in, som ska kunna hjälpa dem att spåra upp och avlägsna förbrytarna från Kanada. En minister uppmanade alla kanadensare att hjälpa till att hitta förbrytarna och noterade att vi alla har en roll att spela för att göra vårt samhälle säkrare.

Igår gick immigrationsministern Jason Kenney ut med att kanadensiska myndigheter planerar att återkalla 1800 medborgarskap som har utdelats på falska grunder. Det handlar om personer som har kokat ihop falska bevis på vistelse i Kanada. Syftet har varit att få tillgång till gratis sjukvård och subventionerad utbildning.

Många av dem lever utomlands och bidrar inte till samhället med skatter.

Förra året publicerades en rapport om kanadensarnas attityder till invandring. 46 procent tyckte att invandring hade en dålig effekt på Kanada och 34 procent tyckte att invandring hade en positiv effekt.

Kanada har runt 34 miljoner invånare och tog emot 280.000 immigranter förra året.

CTV
Namn och bilder på efterlysta
USA Today

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt