fredag 29 juli 2011

Islamister utropar shariazoner i England

ENGLAND Islamistiska extremister har lanserat en affischkampanj över hela England där de proklamerar områden som shariakontrollerade zoner. Samhällen har blivit bombarderade med affischerna där det står ”Du är nu på väg in i en shariakontrollerad zon – islamiska lagar tillämpas”.

De ljusgula anslagen har klistrats upp på busshållplatser och gatulyktor. De är redan en familjär syn i vissa stadsdelar i London och stipulerar att i ”zonerna” ska inget hasardspel, musik, konserter, porr, prostitution, droger, rökning eller alkohol förekomma.

Den ökända hatpredikanten Anjem Choudary påstår sig ligga bakom projektet och uppger att han planerar att svämma över specifika muslimska och icke-muslimska samhällen runtom i England och ”så frön för ett långsiktigt islamiskt emirat”.

Under den gångna veckan har dussintals gator i stadsdelarna Waltham Forest, Tower Hamlets och Newham i London blivit utsatta för kampanjen som orsakat oro hos invånarna för att de ska bli hotade för att ”bryta mot islamiska regler”.

Choudary, ledare för den förbjudna militanta grupperingen Islam4UK, varnar att de nu har hundratals, om inte tusentals, människor över hela landet som är villiga att gå ut och patrullera gatorna och sätta upp mellan 10 000 och 50 000 anslag som är redo för distribution.

Regeringen har fastslagit 25 områden i landet som extra problematiska där våldsamma extremister fått ett starkt fotfäste. Scotland Yard arbetar nu med kommunerna för att få bort anslagen och identifiera de ansvariga bakom.

Choudary uppger också att han ska organisera en demonstration mot extremhögern under kommande helg efter terrordåden i Norge. Han menar att de ska sätta det som hände i Norge på agendan och att det är en helt annan situation nu. Den muslimska gruppen måste bli mer vaksam, menar han.

– Jag tror att en attack i Norgestil kan inträffa här.

Kampanjen med de gula anslagen kommer bara månader efter an tidigare kampanj som proklamerade ”gayfria zoner” med diverse koranverser. Kvinnor i delar av östra London, inklusive ökända Tower Hamlets, har hotats med våld och till och med döden av islamister om de vägrar att använda slöja.

Daily Mail

Relaterat

Självstyrande muslimska enklaver i Storbritannien?
Hatbrott i London – muslimer misshandlar
Tower Hamlet – islamisternas stadsdel i London
Islamiseringen av Tower Hamlets, London
Sean Hannity (Fox News) ger islamisten Anjem Choudary käftsmällar

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt