måndag 18 juli 2011

Sorte mænd med skæve tænder voldtog 22-årig

DANMARK En 22-årig kvinna  anmälde på söndagskvällen att hon blivit våldtagen av två somalier i en lägenhet i Ålborg. Händelsen ska ha inträffat mellan 4 och 7 under natten mellan lördag och söndag. Ekstra Bladet ger svensk media ytterligare en lektion i hur riktig journalistik ska utföras.

Det var i samband med att kvinnan skulle hem från en kväll på Jomfru Ane Gade då hon frågade tre män med somaliskt utseende om en cigarett. De stod vid taxistolpen vid slutet av gatan. Vid tidpunkten var de tre i sällskap med en fjärde man på 15-20 år, 165 cm lång och pakistanskt utseende.

Kvinnan gjorde misstaget att ta en taxi med de tre somaliska männen. Hon var rejält berusad och det var inte hem till sig hon kördes. Hon har uppgett för polisen hur hon fick ett slag i bakhuvudet varpå två av männen våldtog henne. Hon lyckades sedan ta sig loss och flydde hem. Efter polisanmälan har hon blivit undersökt av läkare och förhörd av polis. Hon har bland annat fått skärsår på armarna.

Nordjyllandspolisen ber allmänheten om hjälp med att finna de tre somalierna, pakistaniern samt taxichauffören. Såväl polisen som Ekstra Bladet går ut med fullvärdiga signalement – till skillnad från censurmedia hemmavid.

Ekstra Bladet

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt