fredag 15 juli 2011

Amiral varnar för farorna med politisk korrekthet

ISLAMISM Mano Bakh var en högt uppsatt amiral i den iranska marinen under den islamiska revolutionen 1979, men är numera bosatt i USA. Han är född muslim men hans upplevelser av islam har gjort att han numera gör sitt bästa för att varna omvärlden för ett alltför naivt förhållningssätt mot islam.

Bakh menar att islam har sitt eget styrelseskick. Att islam har lagar för alla aspekter av samhället och att de inte går ihop med västs lagar. Islam verkar utan respekt för andras lagar och religioner som inte stämmer överens med profeten Muhammeds ord om att erövra, konvertera och döda.

I Islam finns ingen separation mellan religion och stat. Sharialagarna står över andra lagar. Det brutala upprätthållandet av sharialagarna förintade det moderna samhället i Iran 1979. Han fruktar att västs tolerans kommer att leda till samma resultat i väst som i Iran.

Före revolutionen blev iranierna glada när man byggde nya moskéer, de trodde att det skulle var till nytta för samhället. Men efter revolutionen förvandlades de till krigets hus och man började föra ut ett krigiskt budskap.

Väst måste bli mer vaksamt och mindre politiskt korrekt mot muslimer som lever i västs samhällen. Inom Islam finns det ingen plats för icke-troende. Islam har genom historien förstört individens friheter och grundläggande mänskliga rättigheter, och varit förödande för ekonomier, kulturer och nationer.

Examiner
CAC

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt