torsdag 7 juli 2011

Daniel Poohl, Expo, jämför SD med Tredje riket

EXPO Daniel Poohl på Expo, vars lögn om att organisationen ”saknar kopplingar till specifika partier och politiska grupper” avslöjades i en hackerattack förra året, jämför i en krönika Sverigedemokraterna och deras väljare med det Tredje riket.

Sverigedemokraterna har generellt tre metoder för att se till att strålkastarljuset riktas mot partiet.

1. Anordna demonstrationer som blir attackerade eller möter starka protester. Vi såg det under valrörelsen och vi har under den senaste tiden sett ungdomsförbundet använda sig av samma strategi.

2. Spela på vågmästarrollen. Sverigedemokraterna kan fälla den avgörande rösten, och det har man självklart utnyttjat. Inte bara för att i så stor grad som möjligt få genom den politik man står för utan också för att sätta press på båda blocken.

3. Pumpa ut vulgär propaganda. När Sverigedemokraterna stod i medieskugga under valrörelsen valde partiet att släppa en medvetet tillspetsad valfilm som skulle väcka reaktioner och ställa Sverigedemo-kraterna i centrum för nyhetsrapporteringen. Det alternativet finns alltid tillhanda för ett parti som vet att man inte skrämmer sina kärnväljare med propaganda i Tredje Riket-format.

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt