lördag 16 juli 2011

Islamiseringen av säkerhetskontrollen på USA:s flygplatser

USA TSA = Transportation security administration har i USA hand om säkerheten på landets flygplatser. De är oerhört samvetsgranna och ser till att verkligen alla blir medvetna om att de är potentiella terrorister. Inte minst sexåringarna, en före detta försvarsminister och de farligaste av dem alla: de dryga 90-åriga damerna i sina rullstolar och med sina olika sjukdomar. Men, med tanke på vilka som varit ansvariga för jihad och terrordåden inom flyget, d.v.s. unga araber och pakistanier framför allt, undersöks inte de lika omsorgsfullt? Ack nej: det skulle ju kunna uppfattas som rasistiskt och islamofobiskt. På vilken planet är född om du verkligen tror att en 94-årig kvinna i rullstol är mindre benägen till terrordåd än en ung man som älskar allah, muhammed och jihad och kommer från Saudi-Arabien?

Den sjätte juli skulle rullstolsburna Marian Peterson flyga från Raleigh i Nord-Carolina hem till Florida. TSA beslöt att undersöka henne mycket noggrant och det blev både att stå länge, sära på benen, kroppsvisiteras och givetvis även kroppsscannas.

Jag tror inte att jag är mycket av ett hot mot någon egentligen säger Marian Peterson.

Givetvis går vi alla igenom noggranna undersökningar – av säkerhetsskäl – när vi ska ut och flyga. Det ska vi vara tacksamma för: vem vill utsättas för en jihadistisk vettvilling när man är på resa i ett slutet rum en mil ovan mark? Men det är viktigt att komma ihåg varför och på grund av vilka som vi numera är underkastade grundliga säkerhetsrutiner.

Ingen kristen, jude, buddhist, hindu et cetera har tagit oskyldiga med sig i döden under utövandet av ett heligt krig. Alla, säger alla, som begått detta fruktansvärda brott var muslimer.

När man är ute och flyger numera kan man lätt notera att det inte minst är äldre personer som genomgår de mest omfattande undersökningarna vilket kan bero på att många av de äldre t. ex. har höftledsproteser och knäproteser som innehåller metall och som därmed ger utslag i metalldetektorerna. Var uppmärksam nästa gång du flyger så kanske du ser detsamma.

Det lågintesiva jihad som pågår i Europa och Nord-Amerika, och som vi inte ska låtsas om, utmanar och utmattar oss alla. Det är viktigt att hålla i huvudet att det är islamisterna som är Västerlandets fiender nr ett och det största hotet mot våra parlamentariska demokratier. Den politiska korrektheten och den respekt som finns i våra länder för våra medmänniskor medför ytterligare ökade risker för oss idag och framgent. Det räcker för islamisterna att skrika ”islamofob” för att pk-samhället ska vika undan: islamiseringen pågår och mot det måste vi stå enade.

Jihad Watch

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt