måndag 18 juli 2011

Muslim gjorde sin dotter med barn och dödade henne

TYSKLAND En 69-årig man från Turkiet bosatt i Trappenkamp, Tyskland, gjorde sin 29-åriga dotter gravid. För att dölja sitt brott dödade han henne i februari 1996 och grävde ner kroppen i sitt garage.

Den 29-åriga dottern rapporterades aldrig saknad eftersom hon levde illegalt i Tyskland efter det att turistvisumet hade gått ut. Till hennes mor sade den åtalade att polisen hade gripit henne och avvisat henne till Turkiet.

Vid tidpunkten för mordet hade den åtalade skickat sin fru till en kurort. Modern slutade dock aldrig att fråga efter sin dotter. Påtryckningarna gjorde till slut att den yngre dottern bröt tystnaden två dagar före jul 2010 och en anmälan gjordes. Polisen hittade två tänder och några ben under garaget. Delar som den åtalade hade missat när han hade grävt upp kroppen och flyttat den.

Offret beskrivs som mycket blyg och tillbakadragen och på grund av att hon levde som illegal invandrare höll hon sig alltid utom synhåll. Den yngsta dottern, sonen och makan har beskrivit den åtalade som en våldsam familjedespot som grovt misshandlade sina barn

Systerns vittnesmål anses vara helt trovärdigt. Den åtalade förnekar kännedom om graviditeten och att ha planerat mordet. Dom faller på onsdag. Åklagaren yrkar på livstids fängelse. Brottet anses grovt eftersom inte bara ett liv togs utan två. Dessutom tvingades den yngre dottern att vara ofrivillig medbrottsling i nästan 15 år.

PI-News

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt