onsdag 27 juli 2011

Terrorn stryper yttrandefrihet i Sverige

DEBATT Dick Erixons artikel ”Terrordådet används för att tysta debatt” på DagensPS från 26 juli sätter fingret på den ömma punkten: att vänstern och PK-media nu gör allt för att misskreditera de svenskar som ger uttryck för sin demokratiska rättighet; att säga vad de tycker. Att vara emot multikulturellt kaos och hatiska islamister är i vänsterns och PK-medias ögon nu samma sak som att vara terrorist och vilja slakta sina politiska meningsmotståndare.

Vänsterhegemonin i PK-media är total. Även i Dagens Industri talar man på ledarsidan om för svenska folket att ”islamisering av Sverige  och massinvandring till landet existerar inte”.

När en tidning som DI ska uttala sig i politiska spörsmål är minimikravet att 1. De vet vad de talar om. 2. Inser de ekonomiska konsekvenserna av en ja, just massinvandring – den största i västvärlden i förhållande till befolkningen - tillika av många analfabeter och anhöriga i olika åldrar som aldrig kommer att försörja sig själva 3. De har en vetskap om att väldigt många i borgerligheten – även av de som inte röstade på SD i förra valet – starkt ifrågasätter det multikulturella kaos som påtvingats Sveriges befolkning dels av politiker som tilltagande framstår som självgoda besserwissrar och dels av vänstervridna drabanter i form av större delen av Sveriges (PK-) journalistkår.

Dick Erixon:

I Dagens Nyheter får Lisa Bjurwald oemotsagd sprida insinuationer och anklagelser mot alla som andas att det kan finnas problem med mulitkulturalismen. Genom att diskutera integrationen har man stimulerat till terror.

[..]

Jag hoppas att en effekt av fredagens blodbad i Norge är att tidningen Focus och andra slutar med den djupt dåraktiga slogan: ”en mans terrorist är en annan mans frihetskämpe”. De som använder denna slogan legitimerar terrorism, naturligtvis också den som Breivik utfört.

Med automatik dyker också journalisters krav på strängare vapenlagar upp. Som om det skulle hjälpa. Det är så naivt att man baxnar. Breivik byggde en gigantisk bomb. Det är inte tillåtet. Ändå gjorde han det. Är det verkligen någon som tror att han inte skaffat sig skjutvapen, hur stränga vapenlagarna än varit?!

Ja, vi kan väl alla undra varifrån alla dessa illegala vapen kommer ifrån? De som tas i beslag av polisen gång efter annan hos kända brottslingar och som sällan förefaller betinga något straff värt namnet. Är det verkligen någon som tror att Breiviks terrorattentat var en impulshandling? Den som vill, får tag på vilka vapen som helst i vårt land är det intryck man får av inte minst gängkrig och mord på öppen gata som vi bevittnar i Sverige litet titt som tätt numera.

En kommentator till Dick Erixons artikel säger klokt:

Sverige är i ett mycket värre tillstånd än många egentligen förstår. 20 års odemokratisk påtvingad mångkultur har lett till en total intellektuell och moralisk kollaps bland elit och mångkulturalister. Demokratiska värderingar har smygande ersatts med mångkulturella ideal och många inom eliten är idag demokratriskt avtrubbade.

En annan påpekar:

Jag såg både norsk och svensk TV dagen det hände. Den norska bevakningen var suverän, varken engelsk eller amerikansk TV hade gjort det bättre. Svensk TV var pinsamt dålig. Nu fortsätter det i svenska tidningars uppföljning av vansinnesdådet. Samma skräp, samma kvasiintellektuella strunt.

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt