söndag 17 juli 2011

Lögner och påhitt i Newsmill-artikel

LÖGNER Emina Kolasevic, muslim som uppger sig inte ta avstånd från muslim.se men ”däremot ser jag inte muslim.se som varken judehatisk eller kvinnofientlig som Petzäll försöker få det till”, skriver i dag en pretentiös debattartikel på Newsmill som dessutom avhandlar PI – med idel lögner.

Artikeln är ett svar på Kent Ekeroths och William Petzälls tidigare artiklar på Newsmill och går ut på att ”SD nu uppenbarligen jobbar på att bli rumsrena, men funkar det verkligen att göra ”ett parti för alla” inkluderat invandrare och homosexuella, exkluderat muslimer, när man har starka kopplingar till nazism och främlingsfientlighet?”.

Den avslutas med en harang av lögner om PI:

Nu kanske ni trodde att jag skulle avsluta där men det finns ännu en punkt jag vill ta upp. Eftersom Sverigedemokraterna inte kan uttala sina riktiga åsikter alltför mycket har de ett annat ställe där de kan vädra sina åsikter. Politiskt Inkorrekt heter sidan. En mer islam- och muslimfientlig svensk sida får man leta efter. I en intervju med tidningen Expo avslöjar sverigedemokraten Chang Frick (vars mamma är judinna) att han är en av dem som varit drivande bakom sajten. Det har även kommit fram att de pengar som doneras till PI går direkt till Jimmie Åkesson. Så om ni vill veta vilka åsikter partimedlemmarna och de som röstar på SD verkligen har bakom den fina ”låt oss leva lyckligt tillsammans” fasaden gå in på Politiskt Inkorrekt eller läs kommentarer skrivna här på newsmill, dessa människor som jag kallar SD’s hejarklack använder inte ens sina egna namn när de skriver.

  1. Islamofobisnacket är så dumt att det knappt är värt att bemötas. Allt och alla som inte anser att islamiseringen av det svenska samhället är det bästa som hänt sedan Dackefejden, och rättar sig efter rådande konsensus, är som bekant både det ena och det andra.
  2. Chang Frick har aldrig varit drivande bakom PI, däremot har han haft – precis som vi tidigare klargjort – ett medarbetarkonto där han skrivit om allehanda saker. Detta var dock länge sedan. Exakt vad Fricks mammas etniska bakgrund har med det hela att göra kan man också fråga sig. Är Kolasevic judofob tro?
  3. Pengar som doneras till PI går inte till Jimme Åkesson. De går till Kent Ekeroths Anti-islamiseringsfonds konto som vi fått nyttja tack vare förföljandet av oliktänkande i Sverige. Något vi varit öppna med från första början och långt innan Aftonbladet gjorde sitt ”avslöjande” flera veckor senare.

Newsmill

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt