fredag 15 juli 2011

Skattebetalare finansierar hatverksamhet mot dem själva

STATLIGT FINANSIERAD ISLAMISM På onsdagen uppmärksammade Per Gudmundson att skattemedel går till att finansiera flertalet tvivelaktiga muslimska organisationer med intoleranta hållningar gentemot homosexuella, kvinnor och ”otrogna”, något som efter sedvanligt mönster väckt en del reaktioner. Även Merit Wager, före detta medarbetare på Migrationsverket, har även en del att säga om saken.

Wager skräder inte orden och menar att svenska skattebetalare finansierar hatverksamhet riktad direkt mot dem själva, vilket hon beskriver som ”fullkomligt vansinnigt”. Hon poängterar också mycket riktigt att detta redan tagits upp ett flertal gånger i den alternativa median utan att det rönt någon större uppmärksamhet bland varken politiker eller journalister. Träffsäkert konstaterar hon vidare att om situationen varit den omvända, om svenskar lärt ut hat och förakt mot muslimer, skulle etablissemanget ”skrikit i falsett” och omedelbart dragit tillbaka pengarna.

Det är helt obegripligt varför man i Sverige – och bara i Sverige! – har riksdagspolitiker, ministrar, en medieelit som är så självdestruktiva att de tycker att folkets pengar ska gå till organisationer som vill utplåna folket! Vi ska alltså betala för att de (här är det verkligen fråga om "vi" och "de"!)  ska kunna planera hur de ska bli av med oss och ta över bland annat genom att rösta in muslimer i alla viktiga beslutande organ (inte minst riksdagen) och därmed kunna införa de lagar och bestämmelser som de anser sig ha rätt till (enligt klippen från SVT!).

Om man lyssnar på en del av dem som redan kommit in i Sveriges riksdag och en del som inte ännu gjort det, men försökt och varit på väg, så borde man förstå vidden av vad Sverige tillåter och underlättar genom att rentav själv lägga snaran om sin egen hals. För, enligt islam, är målet alltid, precis som Abdririsak Waberi, nu riksdagsledamot för Moderaterna, visar i intervjun i Sveriges Television, att det ska råda sharia-lagar och islam, helst i hela världen. Ingen, inte ens Birgitta Ohlsson, kan väl ändå tro, att kristna i muslimska länder skulle kunna få statliga bidrag till att sprida hatpropaganda mot muslimer?

Sverige är det enda landet där den egna befolkningen verkar vara minst värd av alla i landet. Det egna folket påstås varken ha en nationell identitet eller några traditioner och det finns inte ens något som kan kallas "svensk kultur". Och folk är så kuvade och så rädda för att säga emot och för att yttra ett enda negativt ord om "dem", eftersom de vet att de då dels kan råka ut för att bli anmälda för "diskriminering" eller "kränkning"; dels kan komma att stämplas som "rasister" och "främlingsfientliga". I sitt eget land, där en invandrare kan påstå sig vara kränkt om någon säger "svartskalle" eller något annat till honom/henne, men där folket självt inte har rätten att anmäla sig kränkta när de kallas "svennehora" och en massa annat som jag inte ens kan upprepa här. Svenskarna själva utplånar sig så till den grad, att de tar emot vad som helst.

Wager avslutar med två klipp ”som borde ha skrämt vettet ur svenskarna” då de sändes:

Merit Wagers blogg

Relaterat

"Ge inga bidrag till hatet"
Petzäll: Hatiska islamistiska organisationer bör inte få ett öre
Sveriges Imam Förbund bemöter Gudmundsons artikel

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt