torsdag 30 december 2010

Islamister i Danmark manar till väpnad afgansk kamp

ISLAMISTER PI har tidigare skrivit om den islamistiska Hizb ut-Tahrir vars mål är att upprätta Kalifatet. Hizb ut-Tahrir är förbjuden i många länder men får ännu så länge härja fritt i Danmark, Storbritannien mfl. Det finns även tecken på att de är på väg etablera sig i Sverige, något Per Gudmundsson skrev om för en tid sedan. Nu har dessa genomvidriga islamister skickat ut en inbjudan til främst sina medlemmar där man den 21 januari ska hålla någon form av konferens om Afghanistan i Köpenhamn där man i utskicket bland annat manar alla muslimer till väpnad kamp. Utskicket illustreras med ett montage på våra skandinaviska döda soldater i sina kistor, insvepta i den svenska, danska och norska flaggan. Ett rent hån och en direkt provokation!

Så här beskriver de sig själva på den danska hemsidan:

Hizb ut-Tahrir er et politisk parti, hvis ideologi er Islam. Politik er partiets arbejde, og Islam er dets ideologi. Partiet arbejder iblandt og med den islamiske ummah (nation) med det formål at få ummah til at tage Islam til sig som sin sag, samt at lede denne til at reetablere Khilafah-staten (kalifatet) og styret med Allahs åbenbarede lov, så de vender tilbage til eksistens. Hizb ut-Tahrir er en politisk sammenslutning. Det er hverken en åndelig, akademisk, uddannelsesmæssig eller en velgørende sammenslutning. Den islamiske idé er sjælen for dets krop, dets frø og dens livshemmelighed.

Efter att danska politiker fått kännedom om utskicket har man nu gått i taket och allt fler röster höjs nu för ett förbud. Hizb menar att de är en fredlig organisation som vill införa Kalifatet på fredlig politiskt väg. Men det där en sanning med modifikation. De högsta ledarna i arabvärlden vill utrota judar, hinduer och andra. Osande imamer har flera gånger stått och gapat om dylikt.

Demo mitt i Köpenhamn för två år sedan mot Muhammedteckningarna:

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt