fredag 17 december 2010

Ulf Nilsons krönika JK-anmäls

TRAVESTI Hetsjakten på Ulf Nilson, som gjort sig skyldig till något så utmanande som att konstatera att det finns infödda svenskar och att denna grupp blir allt mindre i förhållande till muslimer som föder fler barn, fortsätter. Nu har krönikan JK-anmälts.

I alla andra länder i världen går det alldeles utmärkt att tala om italienare, fransmän, norrmän etc. Men i Sverige finns dock inga svenskar, i alla fall inga “ursvenskar”, eller “pursvenskar” som Nilson uttryckte det. Bara i Sverige kan landets politiker, påhejade av journalisterna, ens göra en sådan här sak till ett problem.

Ann-Charlotte Marteus, denna massiva sverigehatare och oikofob, ryckte naturligtvis ut till muslimernas försvar i går och anslöt sig till den pöbel av så kallade journalister som offentligt hånar, smutskastar och skändar Ulf Nilson. Att hennes hat aldrig ifrågasätts kan tyckas märkligt, men sätter man in det i ett större sammanhang, den sjuka svenska mediakåren, framstår det desto mer som i sin ordning.

Justitiekanslern, som utreder tryckfrihetsbrott, har tagit emot fyra anmälningar om hets mot folkgrupp. I DN ställer man sig frågande till om Nilson över huvud taget kan fortsätta sitt jobb som krönikör.

PI kan åter igen sorgset konstatera vilket extremt land vi lever i. Det är en fullkomligt absurd travesti på den yttrandefrihet vi påstås åtnjuta vi nu bevittnar. Nilson säger knappast något som är varken nytt eller speciellt kontroversiellt för de flesta svenskar. Ändå denna hetsjakt.

För att illustrera denna makabra situation lite bättre låter vi Pat Condells video om Sverige åter igen tala sitt tydliga språk:

DN

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt