tisdag 27 september 2011

Liberaldemokraternas hemsida hackad skyller på PI

HATDREVET Liberaldemokraterna är paranoida efter att de blev hackade inatt. De anklagar nu PI för detta eftersom de skrev kritiska inlägg på PI:s blogg igår, måndag. Torbjörn Jerlerup, LD, twittrade om detta men bemöttes av representanter från PI som förnekade inblandning i hackandet.

Frihetssmedjan har trots detta redan dömt PI och skriver att hackandet ”har fått PI att tappa all trovärdighet”. Man brukar kalla den här typen av slutledning ”guilt by associationen”. LD har fortfarande inte fått upp sin hemsida.

Per Pettersson skriver på sin blogg att ”PI agerar som ett trängt djur”. Att PI inte tålde Torbjörn Jerlerups kritiska inlägg om sajten. Att PI har försvarat sig på sedvanligt sätt med beskyllningar av media och PK-eliten. Han lägger ut skärmdumpar från kommentatorsfälten där han naturligtvis inte kan låta bli att jämställa detta med Breivik. Svagt Pelle! Det verkar nu som om drevet har nått en punkt där målet är att PI stängs ner och SD förpassas in i kylskåpet.

Jerlerup, som ena stunden är med i LD och ena stunden inte, av alla trodde vi var smartare än så här, men tydligen inte. Ska sanningen fram har vi inte ens det tekniska kunnandet för att göra sådana här saker. Sen vad våra eventuella ”fans” gör, eller inte gör, kan vi knappast veta då vi har omkring en miljon sidvisningar i veckan.

AB

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt