tisdag 6 september 2011

SDU Göteborg bildat

PRESSMEDDELANDE Sverigedemokratisk Ungdom har nu bildat en lokalavdelning i Göteborg. SDU har länge haft en stor medlemsbas i Göteborg och distriktet SDU Väst har planerat bildandet en tid. Bildandet av en lokalavdelning i staden är därför ett naturligt steg i ungdomsförbundets regionala utveckling.

Distriktsordförande Aron Emilsson kommenterar:

- Jag är väldigt stolt och nöjd över att vi kan ta det här steget i Göteborg, distriktets största stad och formella säte. Det är något som både distriktsstyrelsen och aktiva i Göteborg arbetat för en längre tid och också ett mål vi satt upp i vår verksamhetsplan för SDU Västs utveckling.

- SDU har haft visst fokus på Göteborg den senaste tiden, men det är en viktig milstolpe som passeras, då förbundet formellt etablerar sig i landets näst största stad genom en lokalavdelning.

Tillträdande ordförande Patrik Repo kommenterar:

- Det är glädjande att vi nu har bildat en lokalavdelning i Göteborg, då det länge har efterfrågats av medlemmarna. Min ambition är nu att vi ska bygga upp en stark lokalavdelning och på lång sikt blir en självklar politisk kraft som Göteborgs ungdomar räknar med och litar på.

Mynewsdesk

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt