söndag 25 september 2011

Vänsterpartist: Alla partier utsätts för våld

POLITISKT VÅLD Rolf Waltersson var aktiv för Vänsterpartiet i mitten av 90-talet i Eskilstuna. Han anser att Therese Borg, SD försöker köpa billiga politiska poäng genom att berätta om alla trakasserier, förföljelse och skadegörelse hon har blivit utsatt för. Sedan presenterar han en riktig snyftvals om vad han själv minsann utsattes för under sin tid som aktiv.

Han försöker ge bilden av att han utsattes för svåra trakasserier och hot från rörelser som BSS. Bilden han förmedlar är att det han utsattes för minsann var mycket värre, så varför gnäller Therese Borg om lite krossade fönsterrutor. Hon försöker bara dra nytta av detta i politiskt syfte.

Waltersson känner förmodligen inte till att Therese Borg har blivit svårt attackerad av AFA och liknande tidigare och därför erhöll en hemlig adress. Vilket de nu har hittat. Som kvinna känner man sig dessutom extra utsatt. Flera SD-kvinnor har på sistone blivit attackerade genom skadegörelse och fönsterkrossning. Likaså har man klottrat på husväggen: ”Här bor rasisten Therese Borg”.

Undersökningar har visat att det parti som drabbas värst av misshandel, hot och trakasserier är SD-politiker.

Waltersson verkar försöka ta billiga poäng…

Folket

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt