måndag 22 november 2010

14-årig flicka antastad av 45-årig man på pizzeria

SÖDERTÄLJE Den 14-åriga flickan och hennes kompis tänkte äta på en pizzeria då en 45-årig man började ställa närgångna frågor. Mannen har nu dömts för sexuellt ofredande.

Väl på pizzerian gick hon ut för att röka. Mannen kommer då också ut och ställer sig bredvid henne och säger först något på ett främmande språk, spanska gissar flickan, sedan frågar han hur gammal hon är. Hon svarar att hon ska fylla 15 under sommaren varpå mannen svarar med att hon såg ut att vara 25 eftersom hon har en så sexig kropp.

Mannen frågar härnäst om hon haft sex någon gång, flickan svarar att hon vill behålla det för sig själv. Han fortsätter att fråga om hon fått orgasm någon gång, även det vill flickan hålla för sig själv. Mannen säger då att han bara ville veta om tjejer i hennes ålder brukar få orgasm och säger att han har en son på 19 år.

Flickan och hennes vän går sedan till en intilliggande fritidsgård där de berättar vad som precis skett för en kvinna i personalen, som följer med flickorna tillbaka till pizzerian. Utanför kan flickan peka ut mannen för kvinnan från fritidsgården som går in och talar med honom och säger att de ska polisanmäla honom.

Efter en stund dyker mannen själv upp på fritidsgården och säger att han känner sig anklagad för något han inte gjort och att hans son håller på att utbilda sig till polis.

Mannen själv påstår att han befunnit sig på pizzerian för att spela yatzy med sina kompisar. De gick ut och rökte och plötsligt dyker en kvinna upp som påstår att han pratat med en tjej under 18 år, vilket han förnekar. Han säger sig ha blivit ledsen och arg på grund av anklagelsen. Senare på kvällen dyker även polisen upp och vill tala med honom.

Flickan säger sig ha blivit chockad och äcklad av mannens frågor. Vid en fotokonfrontation kan flickan med stor säkerhet peka ut mannen, samma sak under rättegången. Flickans kompis, som var med inne på pizzerian, bekräftar hela hennes historia.

Dom

Tingsrätten anser att flickan gjort ett mycket trovärdigt intryck och att hennes historia får starkt stöd av vittnesbevisning och övrig utredning.

Lorens Bahnan Chammout, 640314, syrisk medborgare, döms för sexuellt ofredande till 60 dagsböter å 50 kronor samt ett skadestånd till flickan på 5 000 kronor.

Chammout förekommer under fyra avsnitt i belastningsregistret. Han dömdes den 6 september 2006 för rattfylleri och vapenbrott vid två tillfällen till fängelse i tre månader. Den 13 juni 2007 dömdes han för olaga hot vid två tillfällen till fängelse i två månader. Senast dömdes han den 12 januari 2010 för rattfylleri till 80 dagsböter.

Södertälje tingsrätt, mål nr B 1866-10

LT

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt