söndag 21 november 2010

Ännu en stökig helg i Södertälje

SÖDERTÄLJE Det har åter igen varit en stökig helg i Södertälje, en av landets mest mångkulturella städer. Förra veckan kunde vi presentera ett kort facit av den helgens händelser, här kommer en snabb överblick över denna helg.

Under natten mot söndag uppstod bråk mellan två män på en fest i Mariekäll. Den ena mannen drar kniv och hugger den andra tre gånger mot bland annat huvud och axel. Den skadade mannen förs till sjukhus och klarar sig med lindriga skador och gärningsmannen grips av polis och sitter nu anhållen misstänkt för mordförsök.

Södertäljepolisen hade det hektiskt värre under lördagsnatten då totalt 13 anmälningar om misshandel upprättades under lördagsnatten. Ett axplock:

Utanför en krog blev en man skallad och fick flera tänder utslagna. Utanför en festlokal hamnade ett tiotal personer i slagsmål. I anslutning till Lunagallerian uppstod ett bråk mellan flera personer. På Torekällgatan blev en man nedslagen. På en skolgård blev en man misshandlad. På Köpmangatan blev ytterligare en person misshandlad.

På löragsmorgonen larmades räddningstjänst och polis till Malmsjöbadet där en bil stod i lågor intill strandkanten. Den visade sig även vara stulen.

På lördagsmorgonen visade sig en bilförare vara så pass onykter att han inte bara blev av med körkortet utan fick även följa med till polisstationen för att sova ruset av sig.

LT
LT
LT
LT

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt