fredag 5 november 2010

Expressen söker ledarskribent

LÄSARBIDRAG En av våra läsare har skickat in ett satiriskt verk över hur en jobbannons på Expressen, eller valfri slasktidning för den delen – det finns en del att välja på, skulle kunna se ut. Håll tillgodo!

Expressen söker ledarskribent!

Expressen söker nu en skribent till vår ledarredaktion. Tjänsten är på heltid. I tjänsten ingår att betrakta sig själv och sina kolleger på ledarredaktionen som godhetens apostlar.

Du är tillsammans med dina kollegor ansvarig för att driva en marxistliberalmultikultifeministislamistisk opinion. Att jobba hos oss kan stundtals vara tufft. Det krävs hög stresstålighet och flexibelt samvete för att framhärda i användandet av begrepp som "papperslösa", "flyktingbarn" och "allas lika värde". Skrupelfrihet är därför ett krav.

Tjänsten ställer höga krav på låg social kompetens. Du ska kunna snäsa av en meningsmotståndare på ett otrevligt och osakligt sätt samt kunna se bitter och elitistisk ut på rosémingel och i morgonsoffor. Att twittra om att vilja döda sina politiska antagonister är meriterande men inget krav.

Arbetet är osjälvständigt och kräver stor förmåga att kunna följa strömmen men också att försura det svenska debattklimatet. Support till diverse etniska, religiösa och sexuella särintressen är en viktig del av arbetet, vilket innebär att kvälls- och helgarbete ingår. Arbetet innebär inga kontakter med läsare eller vanliga människor.

Expressen är en tidning som sitter inne på sanningen. Vi söker dig som vill vara med att driva Sverige i sank. Vi tror att du har en mångårig vana av att förneka saker som svenska traditioner och svensk historia. Vi hoppas också att du har förmågan att se ner på svensk kultur, heterosexuella och män.

Självklart delar du vår politiskt korrekta och oikofobiska samhällssyn, samt vår etnomasochistiska människosyn.

Tjänstebostad på Södermalm erfordras.

Körkort krävs inte. Vi lämnar aldrig bubblan.

Martin N

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt