torsdag 4 november 2010

Sadist torterade ihjäl hustru

SADIST En synnerligen horribel historia har nystats upp i den lilla orten Bua i Varbergs kommun. En 57-årig man har genom tortyrliknande och sadistiskt våld orsakat sin rullstolsburna och MS-sjuka hustrus död. Mannen har nu dömts till livstids fängelse.

Varning för mycket detaljerade hemskheter!

Mannen och kvinnan var ett par sedan 15 år tillbaka och gifte sig 2007. Inga barn. Kvinnan led sedan flera år tillbaka av MS, multipel skleros, och var sedan flera år rullstolsbunden. Hon var totalförlamad i hela kroppen förutom i armar och händer men hade ändå en viss känsel kvar i kroppen enligt sin personliga läkare. Hon hade två personliga assistenter som hjälpte henne med hennes dagliga behov. Under övrig tid tog maken hand om henne.

Sent på kvällen den 24 juli i år ringer mannen till sjukvårdsupplysningen och säger att hans ett år yngre hustru är död och att han vill ha dit läkare. Samtalet vidarekopplas till SOS Alarm varpå polis och ambulans skickas till platsen. Hustrun påträffas naken och konstateras död. Maken hade blod på sig, även mattan i vardagsrummet var blodig och i tvättmaskinen hittades ett flertal blodiga handdukar. Intill hustrun hittas en blöja, en blodig penisattrapp och en kanyl.

Då ambulansmännen anländer uppges mannen varken vara ledsen eller stressad utan vill bjuda på kaffe. Några tecken på att han skulle utfört hjärt-lungräddning, som han påstått, finner de inte. Då han satt i köket med polisen bad han om att få en korsordstidning.

Det hela hade börjat tidigt samma dag med att mannen hjälpte hustrun att gå på toaletten. Där vidrörde han hennes underliv. Handlingarna fortsatte på vardagsrumsgolvet som sedan skulle resultera i kvinnans död. Fotografier som mannen tog under akten togs i beslag, bland annat foton på kvinnans rakade underliv. Kvinnans assistenter, som bland annat skötte hennes underlivshygien, har uppgett att så inte har varit fallet då de varit där.

Han har stuckit hustrun upprepade gånger, ett 40-tal enligt Rättsmedicinalverkets rapport, över hela kroppen med kanylen, varav ett stick punkterade en av kvinnans lungor. Hon uppges eventuellt ha fått fram ett ”aj”.  Han förde in sina fingrar och penisattrappen i hennes underliv och åsamkade henne så pass kraftfulla skador att hon förblödde till en följd av dessa. Exakt hur dessa skador uppstått är inte utrett men han uppgav för polisen att han ”fistat” henne.

Enligt den rättsmedicinska obduktionen har kvinnan avlidit på grund av stora blodförluster till följd av sönderslitet könsorgan och ändtarm.

Mannen tillstår ett intresse för pornografi och hade bland annat 12 000 bilder, 48 videofilmer och cirka 1 000 nedladdade noveller, sorterade i pärmar och delvis inplastade. Mannen verkar haft ett särskilt intresse för mer råa bilder med inslag av föremål uppstoppade i kvinnliga könsorgan och nålar.

Den aktuella dagen säger han sig ha druckit ett antal burkar öl och satt på en porrfilm varpå han fick för sig att han skulle ha sexuellt umgänge med den förlamade hustrun.

Rättsläkaren som utförde obduktionen säger sig aldrig under sina 30 år sett underlivsskador i samma omfattning.

Dom

Kurt Martin Ingemar Svensson, 531030, döms för mord och grov våldtäkt till livstids fängelse.

Tingsrätten konstaterar att han utsatt hustrun för våld av särskilt allvarligt slag med inslag av sadism och grovt förnedrande handlingar. Mannen uppges ha haft ett så kallat likgiltighetsuppsåt – det är inte fastställt att han velat ta livet av hustrun men ändå ställt sig likgiltig inför faktum.

Mannen anses inte ha lidit av någon psykisk störning vid tillfället.

Varbergs tingsrätt, B 2087-10

Aftonbladet

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt