söndag 14 november 2010

Jimmie Åkesson anklagas för nazistiskt förflutet

FÖRTAL I den perifera webpublikationen Dagens Opinion som Politiskt Inkorrekt refererade till i artikeln om extremmuslimen Mohammed Amin Kharrakis ogillande av PI har vi hittat ytterligare ett rejält lågvattenmärke, och här är det frågan om skribenten inte har gjort sig skyldig till ett klart fall av förtal. Det är journalisten Rolf van den Brink som påstår att Jimmie Åkesson nu har ”tvättat bort den bruna färgen” vilket då klart och tydligt skulle indikera att van den Brink hävdar att Åkesson har ett förflutet som praktiserande nazist.

I artikeln säger journalisten att Åkesson bär blå-gul folkdräkt, har tvättat bort den bruna färgen men framstår som gråare för var dag som går, underförstått att han då skulle ge ett färglöst och tråkigt intryck. I övrigt innehåller artikeln det gamla vanliga skitpratet och deklasseringen av de sverigedemokratiska väljarna. Någon analys av partiets politik är inget som van den Brink uppenbarligen vare sig vill eller kan göra.

Politiskt Inkorrekt vill tipsa Jimmie Åkesson om möjligheten att förtalsanmäla Rolf van den Brink. Skärmdump av artikeln finns om författaren till förtalet skulle få för sig att radera ut det skrivna.

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt