torsdag 11 november 2010

Fackeltåg för kristallnatten skanderade mot Israel och SD

KRISTALLNATTEN Fackeltågen är inte som förr. Det kan man lugnt konstatera efter detta. Hatiska muslimer, vänsterextremister och unga socialdemokrater från SSU, Vänsterpartiet, Ung vänster, Kommunistiska partiet och Revolutionär kommunistisk ungdom samlades i centrala Kristianstad den 9 november för en minnesstund över kristallnatten. Men istället för hedra mördade judar i tysthet blev det istället en tirad av slagord mot Israel, SD och meningslöst babbel om klasskampen. När man tågade i väg i ett fackeltåg skrek man ”Inget jävla rassetjafs, arbetarklass mot överklass!” ”Länge leve Palestina! Länge leve Gaza! Länge leve intifadan!” och ”En sista deportation, Erik Almqvist över bron!”

Den vänsterpartistiska ledamoten i kommunfullmäktige och muslimen från Palestina Hanna Awad försöker bortförklara det olämpliga med:

– I vårt samhälle får inte en rasistisk världsbild plats.

Hon anser inte det är fel uttrycka politiska åsikter under minnesceremoni tillägnad förintelsens offer.

– Vi har samma tendenser i samhället i dag som man hade då. Men nu vänder man sig mot muslimer i stället för judar.

På frågan om det inte finns hat mot judar idag säger hon:

– Jo, det gör det säkert. Men det är inte uttalat och öppet på samma sätt i samhället. Se bara på Sverigedemokraternas kampanj i tv till exempel.

Hanna Awad tycker heller inte det är ett problem att man skriker ”leve intifadan” under en manifestation mot judeförföljelser?

– Nej, inte alls. Kristallnatten handlade om förtryck. Är inte Israels ockupation förtryck kanske? Det finns förtryck överallt. Det finns förtryck på arbetsplatser, i relationer och det finns förtryck i allas vardag.

KB

Intressant med detta hyckleri ”I vårt samhälle får inte en rasistisk världsbild plats” hon anför. Hanna Awad kanske skulle ta och städa upp framför egen dörr först.

Att hon inte vill kännas vid judeförföljelsen i Sverige är inte så konstigt. Det är ju andra muslimer som ägnar sig åt det, ofta och mycket speciellt i Malmö. Vidare samarbetar rabiata muslimer med extremhögern. SD i sin tur är hatade av båda falangerna.

SD uppviglar heller INTE  mot judar i Sverige i någon form. Tvärtemot. SD stödjer på det stora hela staten Israel eller åtminstone gör olika riksdagsledamöter det samt inte minst förföljda judar i Sverige.

Det SD och exempelvis PI uppmärksammar är islamiseringen och den religiösa fanatismen som muslimer försöker pådyvla vårt sekulära samhälle, där diverse gnisslande muslimer ständigt försöker flytta fram sina positioner. Ser man inte den skillnaden är man både döv, dum, blind och rent sinnesslö.

Du får läsa på bättre, Hanna Awad. Fast vad kan man förvänta sig av någon som tror på sagor och seriefiguren Allah.

Valresultatet i Kristianstad

Vid valet den 19 september blev Hanna Awad vald till kommunfullmäktige i Kristianstads kommun för mandatperioden fram till valet 2014. Där återfinns även följande ledamöter:

Chang Frick (SD)
Jerry Hasslinger (SD)
Roland Månsson (SD)
Christoffer Möllerström (SD)
Niclas Nilsson (SD)
Carl Palmér (SD)
Charlott Qvick (SD)
Sven-Ove Reimers (SD)
Olle Sjöholm (SD)

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt