tisdag 24 maj 2011

Fängelse och utvisning för våldtäkt på krogtoalett

KALMAR I april befann sig den 31-åriga mannen på Harrys, en restaurang i Kalmar, och drar in en kvinna på toaletten där han våldtar henne. I dag förkunnades domen.

Det var den 7 april som den 31-åriga mannen tvingade in en ung kvinna på restaurangens toalett, låser dörren och våldtar henne. Han håller fast henne, drar ner hennes kläder och tafsar, slickar, suger och biter på hennes bröst vilket gör ont.

Han säger sedan ”sug” och tvingar kvinnan att utföra oralsex på honom genom att böja och trycka ner hennes huvud och nacke mot hans könsorgan, trycka in det i hennes mun och dra hennes huvud fram och tillbaka.

Händelseförloppet tar mellan fem och tio minuter. Hon mår numera väldigt dåligt och vill inte vara själv samt drömmer mardrömmar. Hennes skolarbete har också blivit lidande.

Gärningsmannen menar att det var den unga kvinnan som var drivande och mer eller mindre hoppade på honom på dansgolvet och sedan följde med efter honom in på toaletten.

Dom

Ismajl Aliu, 790613, medborgare i Kosovo (kosovoalban), döms för våldtäkt till två års fängelse, utvisning i tio år samt skadestånd till kvinnan på 85 000 kronor.

Tingsrätten menar att målsäganden lämnat en detaljerad berättelse som framstår som självupplevd. Den vinner även stöd av den tekniska bevisningen, bland annat DNA. Gärningsmannens berättelse beskriver de som mindre detaljrik och närmast torftig.

Kalmar tingsrätt, B 1321-11

Ismajl Aliju

Aliju hade ett tidsbegränsat uppehållstillstånd i Sverige för 090403 – 110403 grundat på anknytning till en svensk kvinna. Den 2 april ansökte han om förlängt tillstånd.

Vid huvudförhandlingen uppgav han att han varit sambo med den svenska kvinnan sedan sommaren 2008 och att de planerar att skaffa barn. På hans Facebook-sida uppger han dock att han är gift med en annan kvinna och uppvisar, likt många andra balkaneser, ett starkt Italien-komplex. Han arbetar sedan flera år på en pizzeria.

Han förekommer i belastningsregistret under fyra avsnitt och har dömts för rattfylleri och olovlig körning.

Media

Barometern

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt