onsdag 18 maj 2011

Södertäljemaffian intimt lierade med fotbollsklubben Syrianska FC

Grovt kriminella kompisar: Syrianen och maffialedaren Bülent Aslanoglu till höger. Mannen till vänster är irakiern Shirwan Safa Kadhum, född 1979, dömd huvudman för det spektakulära helikopterrånet den 23 september 2009 mot G4S Cash Services värdedepå i Västberga i södra Stockholm. Han fick sju års fängelse för grovt rån. De båda greps tillsammans i Puerto Plata i Dominikanska republiken i Västindien i januari 2010. Bülent var dock inte delaktig i rånet, däremot efterlyst för annat av svensk polis.

ORGANISERAD BROTTSLIGHET PI har tidigare tagit upp den syrianska maffian i Södertälje, där Bülent Aslanoglu, 1974, tillhör ledarskiktet. Se även "Svenska maffian styr i Södertälje". Den andre som betraktas som ledare är Bernard "Berno" Kuri, som nu sitter häktad för anstiftan till dubbelmordet på Eddie och Yaacoub Zaki Moussa. Ytterligare tio sitter häktade för delaktighet. Åtalet kommer snart om PI har klart för sig.

PI beskrev även kopplingarna till Syrianska FC, där Bülent Aslanoglu bror Özcan Melkemichel är tränare. Deras kusin Andreas Temiz är ordförande för samma fotbollsklubb. En annan kusin är Sirus Melkemichel, ordförande för supportrarna Gefe. Aftonbladet tar nu upp dessa olika kopplingar i en del PLUS-artiklar, endast för prenumeranter. Men PI har dem för läsning.

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt