söndag 22 maj 2011

Mahmoud Ahmadinejad: Europa stjäl vårt regn

IRAN Irans president, den inte alltför begåvade Mahmoud Ahmadinejad som tidigare bland annat hävdat att det inte finns några homosexuella i hans land, påstår nu att Europa berövar Iran regn genom att använda högteknologisk utrustning för att dränera molnen på regndroppar.

Enligt uppgift började det regna blott en stund efter att den iranska presidenten gjort sitt uttalande vid en invigning av damm i en central provins.

Enligt Ahmadinejad har västländer utformat planer för att orsaka torka i vissa områden runtom i världen, inklusive Iran.

- Enligt klimatrapporter, vars riktighet har verifierats, använder europeiska länder specialutrustning för att tvinga moln att dumpa deras vatten på deras kontinent. Genom att göra så förhindrar de regnmoln från att nå regionala länder, inklusive Iran.

Ahmadinejad erinrade sig också en artikel av en ”västerländsk politiker”, som han inte namngav, i vilken det stod att ”torka i vissa regioner som sträcker sig från Turkiet och Iran till öster om Asien är förutspådda för de nästkommande 30 åren”.

Ahmadinejad förtrollad?

För några dagar sedan hävdade landets högsta ledare, Ayatollah Ali Khamenei, att Ahmadinejad måste råkat ut för en besvärjelse då han gått emot Ayatollahns order (läs mer).

The Telegraph

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt