tisdag 3 maj 2011

Muslimer känner sig kränkta demonstrerar mot polisgripande

MUSLIMSK DEMONSTRATION På fredag ska det minsann demonstreras, för muslimerna är kränkta över polisens gripande av de fyra nu terror misstänkta muslimerna och över åklagarens beslut att lägga ner förundersökningen mot Göteborgspolisen för tjänstefel. Det menar den ständigt kränkta organisation med det motsägelsefulla namnet Muslimska mänskliga rättighetskommittén. Se även denna post.

Pressmeddelande

FRÅN TAHRIR SQUARE TILL SERGELS TORG. DEMONSTRATION FÖR ATT KRÄVA SVENSKA MUSLIMERS MEDBORGLIGA OCH POLITISKA RÄTTIGHETER I SVERIGE

Vi minns alla det brutala ingripandet i oktober förra året då den nationella insatsstyrkan frihetsberövade fyra svenska muslimer i Göteborg under brutala former. De fyra var misstänkta för att planera ett bombattentat, men det visade sig snart att misstankarna var helt ogrundade. Polisen gjorde sig skyldig till ett obegripligt övervåld. Bland annat sparkades en 17-årig son till en av de utpekade av en polisman när han låg på marken med händerna bakom ryggen och vapen riktades mot ett treårigt barn. Polisen hämtade dessutom ett vittne med nationella insatsstyrkan och spärrade in flera personer i en moské på Gårdsten i Göteborg i samband med terrorhotet. Åklagaren Björn Ericson öppnade en förundersökning mot Göteborgspolisen men nyligen meddelades att han lagt ner förundersökningen eftersom "brott inte kunde styrkas". Som svenska muslimer måste vi ställa oss upp mot detta rättsövergrepp mot oss som bara är ett i mängden. Det här ska inte få sopas under den blågula mattan. Därför kallar vi till en demonstration för att kräva svenska muslimers medborgliga och politiska rättigheter.

Från Tahrir Square till Sergels torg.

Tid: 15.00
6 Maj 2011
(Efter fredagsbönen)

Plats: Sergels torg
(Sen tågar vi tillsammans till justitiedepartementet)
Medverkande organisationer:
Sveriges Unga Muslimer mfl.

Islamisterna i Sveriges Unga Muslimer, SUM, har vi som bekant tagit upp många gånger. För några veckor sedan höll de en konferens med idel radikala gäster.

Moskén som avses där polisen stängde in ett gäng muslimer ligger i samma lokaler som Römosseskolan i Göteborg: den muslimska friskolan som drivs av riksdagsislamisten Abdirizak Waberi, som sitter för Moderaterna.

Den hysteriska gråterskan som skrivit pressmeddelandet heter Fatima Doubakil. För att få en uppfattning om hennes snedvridna verklighet ska ni se denna debatt i TV4-morgon angående extremisterna i Rinkeby:

%22Inte%20okej%20att%20unga%20m%C3%A4nniskor%20inte%20f%C3%A5r%20leva%20som%20de%20vill%22

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt